„Kurti čekao odlazak Makrona“: Petković o upadu KP u srpske institucije

Ostavite komentar


  1. Francuska
    1) je priznala i priznaje Kosovo kao suverenu drzavu
    2) ima ambasadu u Pristini (a Kosovo ambasadu u Parizu)
    3) podrzava Kosovo za ulazak u UN
    4) podrzala i glasala za rezoluciju o Srebrenici
    5) bombardovala Srbiju 1999.

  2. Jel ima ko, da mu iskljuci mikrofon?
    Bla, bla, bla ista retorika vec 30 godina.
    Nista od fijaska miloseviceve politike niste naučili.

  3. OVAJ JE TOTALNO LUD!PA DOKLE CETE VISE DA LAZETE SVOJ NAROD?VI STE UNAZADILI I SRBE I SRBIJU BAREM ZA 50 GODINA.VAMA NE TREBAJU NIKAKVI NEPRIJATELJI DOK STE VI NA VLASTI.

  4. @Koje „srpske“?
    Koliko znam, ima sve od srpskih vrtića do fakulteta, srpsko zdravstvo, a srpsku policiju ste sami svukli, ako se još sećate! Opet malo otpora, pa da crnomajčniki guraju narod na KFOR, kao poslednji put. Petkoviću začepi i vrati pare, koje si dobivao ni za što, kao i Vulin i Đurić pre tebe!:(

  5. vi sta ga doveli, ulaskom srpske liste, njihovi albanci i albanski poslanici mu nisu dali podtsku,nego srpska lista izdajnicka. Sram vas bilo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.