Petković: Kurti je piroman

Ostavite komentar


  1. Kosovo zbog piromanije i nasilnistva nije pod nadzorom. Srbija jeste. Ono sto je najgore od svega – Srbi se jos i ponose sto su pod stalnim nadzorom EU i NATO alijanse jer predstavljaju permanentnu opasnost po okolinu.

  2. Курти не дозвољава основна људска права Србима у српским општинама на КиМ.

  3. Pa ti „direktore“koliko znas,toliko i pricas.Vidi,nije praksis u civilizovanom svetu da neistomisljenike nazivas lazovom,sto vama iz te p…… stranke uobicajenost,nego neistomisljenje moze da se ispravi normalnom komunikacijom kako to rade civilizovane sto nije slucaj sa tobom ili one koje ti zastupas srs(sns).
    Ti si toliko nisko spao kao osoba,da cak i sam verujes u te tvoje bajke koju serviras lakovernima.Svakodnevno optuzujes Kurtija i nazivas ga kojekakvim pogrdnim imenima,a onda u drugoj recenici lazes kako je Srbija ispunila sve potpisano u Ohridu.Pa zar neznas da tvog sefa boli desna ruka,i da on u sledecih cetiri godine nece moci nista da potpisuje?Zar nije dogovoreno i potpisano (dok je ruka bila zdrava)da se Srbija nece protiviti i blokirati ulazak Kosova u medjunarodne institucije,a to radite ako ne dogovorom sa zemljama,onda dolari progovore?
    Koga ti zelis da lazes?Lazes svoj narod,jer placen si od drzave kojoj nisi nista,ama bas nista korisno doprineo.Lazi ti i dalje one koji ti veruju i zivi lagodno od tih svojih lazi,ali to ne pije vodu van granica Srbije.I direktore,nemoj da se zacudis i optuzujes Albina Kurtija kada te jednoga dana uhapse zbog ilegalnog ulaska na Kosovu,sto je krivicno delo a to bi trebalo da ti je poznato.Onda cemo da cujemo i citamo,ko je klovn i budala,a ko je gazda u svojoj kuci.

  4. Kurti diskriminiše Srbe na KiM, pa sad gleda da prebaci na drugu stranu

  5. Vučić želi normalizaciju odnosa Srba i Albanaca, Kurti želi da očisti Kosmet od Srba. To je ta civilizacijska razlika.

  6. Vidi vidi botove poceli opet da se bore za kosovo posle izbora. Ajde kuci deco kosovo je seriozno pitanje nije za vas

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 10

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.