Petković: Laži Kosovske policije ni pas maslom ne bi pojeo

Ostavite komentar


  1. Nastavak torture nad Srpskim narodom se nastavlja,niko od zapadnih mocnika ne reaguje.

  2. Čekaj malo, a gde su srpski policajci? A da, dali su ostavke svi od reda i to je rezultat

  3. Nije moguće..da Oni lažu više od predsednika RSRBIJE!

  4. Ne mogu da verujem da Kurtijeva policija naziva maltretiranje i privođenje dece „demokratskom procedurom“. Ovo je vrhunac bezobrazluka!

  5. Bas me zanima sta je Petkovic direktor kancelarije za KiM iz udobne fotelje u Beogradu nesto znacajno postigao za nas narod tamo, osim sto nam prenosi uglavnom ono sto znamo i sto smo vec culi.

  6. Ma ti jedeš sve,ili kako bi Zlatana rekla „milasine,nemoj da jes ono što se ne je“

  7. Srbija je drzava sa previse prostaka sto se moze zakljuciti i po nekim komentarma, previse nepismenih,neobrazovanih,dementnih i neobavestenih koji glasaju za ove koji glasove ne zasluzuju pa nam je drzava Srbija na dnu u mnogo cemu i tesko ce pod ovom vlascu krenuti u srecniju buducnost.Sta tek moze da ocekuje nas narod na KiM koji nije uzeo svoju sudbinu u svoje ruke nego je prepustio drugima i tu je sta je.Nije mi logicno da sediste kancelarije za KiM bude u Beogradu umesto tamo gde bi trebalo da bude i da se njen direktor oglasava iz udobne fotelje u Beogradu

  8. Kad neko iz sekte lažova priča o tuđim lažima, malo je degute koliko god bio u pravu za informaciju koju saopštava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.