Petković: Objektivna procena Uneska o ugroženosti srpskih manastira na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Srbi su Albancima dali veliku autonomiju na KiM, zbog toga da bi se očuvao mir, ali to ne sme ohrabriti Albance da im diraju u svetinje, pošto ih to može skupo koštati.

Ostavite komentar


Politika

Saga je završena: Marko Bastać i zvanično na Starom gradu otišao sa SNS-om, odbornike pozvao da "ne budu taoci" Lazovića, PSG i ZLF će napustiti glasanje 10

Saga je završena: Marko Bastać i zvanično na Starom gradu otišao sa SNS-om, odbornike pozvao da „ne budu taoci“ Lazovića, PSG i ZLF će napustiti glasanje

Predsednik Skupštine opštine Stari grad Marko Bastać (Čuvari Starog grada) na današnjoj sednici SO izjavio je da su predstavnici liste okupljene oko SNS prihvatili tačke programskih načela, te da je dobio dovoljan broj potpisa koji predlažu Radoslava Marjanovića za predsednika opštine. Za zamenika je predložen Aleksandar Todorović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.