Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Ostavite komentar


  1. Samo vi radite svoj posao,dok vam ne istekne radno vreme!!! Radno vreme ima svoj kraj!!!

  2. Pitam ovoga petkovica dali mogu albanci na jug srbije da upotrebe euro sigurno ne isto na kosovo nema dinara

  3. Пљачкашима Српског буџета је ситница 75 милиона динара и не знам да ли у то убраја 1,6 милиона евра. Таквим тврдњама он додатно показује колико све то функционише (не)легално.

  4. Pitam se da li kancelarija za Kosovo i Metohiju postoji samo da bi nas Petkovic obavestavao o onome sto se desava tamo i sto smo i bez njega vec culi..Bas me zanima sta je kancelarija za KiM sa sedistem u Beogradu zapazeno ucinila za nas narod tamo.Da je nas narod na vreme uzeo svoju sudbinu u svoje ruke mnogo toga u pozitivnom smislu bi postigao od Srpske liste,navedene kancelarije i svevisnjeg.

  5. Petar Petković potvrdio je da se radi o zatvaranju institucija Republike Srbije
    Komentar: pa za ime Boga, kako su se nasle te institucije na teritoriji Kosova. Kumanovskim kapitulacijom 1999, Kososvo trebalo je da napusti sve institucije drzave SRJ i Srbije! Dali prisustvo tih institucija je nepridrzavanje sporazuma od strane beograda

  6. Ne może on da prizna da je bilo dinara pošto sve je to bilo na crno samo za njegovu kliku a ne za srpsku manjinu tako da sad ostao ko guska u maglu i samo vrti glavu i lupa bez veze!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.