Petković: Unapređenjem statusa Kosova u Skupštini NATO ogoljena politika dvostrukih aršina Zapada

Ostavite komentar


  1. Petković je u pravu kada kaže da sankcije EU prema tzv Kosovu nisu dovoljno stroge da bi imale efekta.

  2. Kao po obicaju Petkovic nam potvrdjuje ono sto smo vec culi.Mora da bi opravdao visok licni dohodak koji prima.Ocekujem da se sediste kancelarije za KiM preseli u Kosovsku Mitrovicu sto bi bilo logicno a ne da nas iz udobne fotelje u Beogradu Petkovic obavestava o necem sto smo vec culi.

  3. Pa i Srbija je u tom telu nek ga napusti ma šta čekate uplašiti nato !!!

  4. Ih,kako tebe nisu poslusali i upitali za savet?Ti si zreo da postanes predsednik stocarskog udruzenja,to je maksimum tvog nivoa.

  5. Petković spiker. Priča samo da bi došao do kraja u kom će se podvući pod rep Vučića. Ko njega sluša? Hrabra, malena Srbija nće da stane, dok Kurtu ne završi sa svojom politikom. Svet ceni našeg predsednika av, sve na KiM je predao Kutiju, bez institucija za Srbe. Baš je strašan ovaj svet što ceni i poštuje našeg predsednika, sve im je dozvolio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.