Petković traži veće prisustvo Kfora i Euleksa na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Paradoksalna je trka vlasti BG da konkurisu sa zvanicnicima Kosova ko ce vise i artikulisati „vise KFOR i EULEX na Severu Kosova. To odlucuje KFOR i EULEX na osnovu procena potrebe za to, ali Beograd treba da utuvi sebi u glavi da Kosovska Policija ce biti prisutna srazmerno potrebi i riziku. KFOR i EULEX ne Konkurisu sa Kosovskom Policijom, oni nadopunuju i po potrebi asistiraju KP a ne isklucuju …

  2. Ovaj decko nije dorastao ni ovce da cuva a ne da bude Direktor necega sto on moze samo da sanja. Prvo treba da ode do svog sefa i pita ga zasto je povukao srbe iz svih kosovskih institucija ukljucujuci i policiju pa im sada kriminalci i Beograd objasnjavaju kako zive na Kosovu.

  3. Crni petkovicu,sta ti lupetas pobogu?Onda treba i presevska dolina (albanci)da traze izuzece srpske policije u presevskoj dolini!O cemu ti lupetas sirova budaletino.Hoces da uzmes,a neces da das,to je vuckova skola ali nece moci ulicaru i bitango prostacka.Ja bi tebe poslao da cuvas ovce,ali ne na livadi nego u planini.

  4. Ja mislum da je vase radno mesto na Kosovu a u Srbiji je lako biti Srbin.Pricate samo o severu Kisova a sta je sa nasim ljudima u enklavama i zar je moguce da je inaj dvorac na Gazivodama nikao preko nocu i da niko od vas o tome nista nije znao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.