Petković: ZSO prva tema Srbije

Ostavite komentar


  1. to se ni ne pominje, niti bilo koga zanima, niko se vise ni ne seca sta uopste znaci ta skracenica „ZSO“. Ni nasi ne pokrecu temu. Inace, pregovori Srbije i Kosova nisu „dijalog Beograda i Pristine“, jer ih ne vode Vesic i neki njegov pandan iz gradske samouprave Pristine

  2. Nikakvo priznanje ni u kakvom slucaju ne dolazi u obzir , niko nas na to ne moze naterati, sem ako se u Srbiji ne pojavi neki izrod, ekonomski da radimo mozemo i da jacamo vojno takodje, najvaznije je biti spreman u svim situacijama, ali usput ne dozvoliti da nepostojeca drzava ima atribute drzave i da misli da moze da radi sve sto moze svaka samostalna drzava. Ako bi se zapustili i ne bi pomo pratili sta rade nelegalno imace vojsku i to postojecu imajuci u vidu da ih naoruzava Nemacka, da li je to legalno naoruzavanje bez obzira sto su ih priznali a nije ih priznalo vise od pola sveta.
    Zato poraditi na tome, ne samo na TVu, objasnjavati kakav je taj sud ko ga je oformio vec se boriti svom snagom tamo gde treba sta uopste moze doneti takav sud ako je istina da su ga oni sami oformili.
    Jedino tako moze se stati na put u nekim bududcim slicnim ratovanjima i osvajanjima tudjih teritorija, ne samo onima koji su izvrsavali tudje zadatke vec nalogodavcima, a oni, izvrsioci tih zadataka, , bi trebali na tom sudu da pomognu da se oni otkriju.

  3. Petre, kakvo Kosovo, dete moje, tebi je vazno samo da se ujutro pomolis Aci Srbinu, jado!

Ostavite komentar


Politika

Oglasila se Ana Brnabić o izborima u Crnoj Gori 8

Oglasila se Ana Brnabić o izborima u Crnoj Gori

"Nije se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bavio, niti je komentarisao lokalne izbore ili bilo šta drugo u Crnoj Gori, već su DPS i Milo Đukanović snimljeni da slave rezultate izbora u jednoj lokalnoj samoupravi tako što otvoreno pokazuju frustracije i kompleks niže vrednosti prema Srbiji", ocenila je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.