Petrović: Milošević ostao u pamćenju Srbije kao borac za slobodu

Ostavite komentar


  1. Jel moze neko da objasni ovom lokalnom politicaru razliku izmedju borca za slobodu i komunistickog apartcika koji kriminalizuje drzavu, naredjuje ubistva politickih protivnika i prevozi leseve hladnjacama?

  2. Okakvom borcu govorite Vi G-dine Petroviću.Pa Milošević je sve upropastio i najviše štetu od njegovo politike svi stradali a i sam srpski narod nastradao .Njegova politika je katostrofalna za ceo biv.prostor SFRJ-ja.Dajte jednom upoznajte ceo srpski narod sve što se dogodilo za njegovo vreme pa neka srpski narod to jednom bude objektivno upoznat..Pročitao sam kolumnu Gordane Suše doboro bi bilo i Vi da to pročitate pa malo razmislite mozgom a ne emocijama .

  3. Ako ne požurimo sa tim spomenikom žustrom srpskom oslobodiocu, mogu da nas preteknu, zahvalni mu, Hrvati.

  4. Tkzv. „Pokret socijalista“ je na poslednjim (bilo kojim) izborima,dobio…..koliko glasova biraca !!?!!!??? Tu cifru kad’ budemo videli,i njihovo „misljenje“ ce biti relevantno !!!!

    1. Kada budemo videli cifru iz prvog kruga izbora od 2002 godine, onda ce i tvoje misljenje biti relevantno.

  5. Jbg, ovi borci za slobodu i odgovorni državnici nas pokosiše uspešnije nego bila koja pandemija i ratovi. Od takvih, kojima bi vlastodršci spomenik da dižu, mladi beže. Hajde da vidimo koliko je srba pobeglo od Miloševićeve dobrote devedesetih, koliko od dvehiljadite do dvehiljadesedme, a koliko beži od kada je SPS ponovo na vlasti, os dvehiljadeosme do danas. Možmo li da saznamo za poslednjih godinu dana koliko se judi spakovalo i otišlo iz Sbrije i saznaćemo da li je problem u petooktobarskim palikućama ili bezobraznim hobotnicama.

  6. Podignite spomenik ovom krvoloku, agresoru i pocinitelju genocida. Neka ceo svet vidi kakva idologija vlada u srbiji.

  7. SLOBA JE BIO KAKAV JE BIO I BAS ZATO PETOOKTOBARCI NISU SMELI DA GA IPSORUCE HAGU I OD SRBA NAPRAVE ZLOCINCE (KOJI SU NAPALI JADNE NARODE I NARODNOSTI BIVSE SFRJ),SVE ZBOG PARA KOJE SU NEMILICE TROSILI ZA „RUSENJE SLOBE.ZBOG TOGA SVI TREBA DA SEDNU NA OPTUZENICKU KLUPU I DA IM SE SUDI JER SU RADILI U INTERESU ZAPADA A NE SRBA!!!!!!

  8. He, he, „Pokret socijalista“ (sic) koji sa socijalizmom ni sa Marksom nikakve veze nemaju – iako su turili marksizam u svoj tzv. program. Ovaj „pokret“ je parodija socijalizma jer sa socijalizmom nemaju ni jednu dosirnu tačku. Evo nekoliko njihovih ideoloških tačaka: oni su protiv radničke klase (podržavaju eksploatatorski Zakon o radu); oni su nacišovinisti (kosmopolitizam je za njih psovka); eksploatacija radne snage od srtrane domaćih i stranih kapitalista je za njih „uspeh“ njihovog gazde Vučka (koji je kapitalist po ideološkom opredeljenju); ne interesuje ih užasan materijalni položaj većine stanovništva; ne interesuje ih faktička nezaposlenost koja iznosi više og 70%; ne interesuje ih egzodus kvalifikovanog stanovništva (bolje za njih – baškare se na nezasluženim pozicijama)… Njihovo „levičarenje“ je, u stvari, stav jedne temeljno nenarodne desničarske falange.

  9. Petrovic je ocigledno covek koji je zalutao kao i njegov tj Vulinov pokret .Njega su u gradu napustila tri odborai jedan od njih je na Starom gradu jer je zaboga pomislio da je on jaci od predsednika drzave .Sramno profesore za vas i vas taj gradski odbor .Zacudilo me samo da imate hrabrosti da bilo sta komentarisete

  10. Moj omiljeni profan sve moze da sredi na masincu zato ga i zovemo knjizica samo je poceo da preteruje sa svojim tarifama .Profane ako budes ovo citao molim te smanji malo svoje naknade za sredjivanje ispita

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.