Petrović: Srpska lista ima velike zasluge za uvođenje taksi

Ostavite komentar


  1. Dobro je da se neko setio da kaze, preko sve vuciceve kuknjave foliranja i glume, … da su upravo njegovi clanovi SNSa ti koji su sedeli Ramusu u krilu dok je njegova siptarska vlada uvodila porez Srbiji!!?

  2. Upravo zbog ovako nepromisljenih stavova nas drugi i gaze, jer da smo slozni lakse bismo izasli na kraj sa albanskim separatistima.

  3. Bas tako serpska lista je nakon isglasanje i „pobede“ na interpol slavila u severnom Mitrovici JEDAN DAN a kuka evo VEC PO KOJ DANI … jednu stranu uzima plate od Vlade Parlamenta Republike Kosova a radi sta im kaze kancelarija za Kosovo na celom sa Marko Djuricem NEMA ILI JARE ILI PARE .

    1. Srpska Lista je voljom Srba sa KiM došla u toj poziciji da ima devet poslanika, potpresednički mesto u vladi i tri ministarstva ka i apsolutnu vlast u deset srpskih opština na KiM.
      Kosovski „Komšić“ (Petrović je tek na ponovljenim, prekrojenim i voljom albanskih glasača izabran ) nema pravo ništa da kaže jer je oduvek bio „Trojanski konj“ i po svemu epigon Komšića, tj. biran albanskim glasovima i sprovodio volju albanske većine.

      1. To je nebitno. Bitno je zasto je srpska lista i dalje u koaliciji sa Haradinajem dok se Srbiji uvode takse od 100%.

        1. Odgovorio Sam Vam a da mi niste i postavili to potanje. Nazalost, moj odgovorio se ne objavljuje, a on je isti na pitanje – zasto gradonacelnici sa juga KiM nisi podneli ostavke u institucijama sistema R.K.
          Jednostavno jer Srbi na jugu zive iskljucivo od plata i penzija koje se isplacuju iz budzeta R. Kosova. Ok 40.000 Srba sa KiM primaju plate i penzije iz budzeta R.Kosovo.
          Dok see ne usvoji budzeta R.K. nema izbora jer niko nece da sece granu na kojoj sede. Devet srpskih poslanika ne ruse ni vladu ni skupstinu niti su u moci da raspisu nove izbore.
          A sada nesto zbog cega mi se brisu komentari. Srpska Lista bi na prevremenim izborima postala druga stranka po broju glasaca jer ce se pocetkom rada specijalnog suda za ratne zlocina OVK ce se raspasti tzv. Ratna koalicija. Ispred Srpske Listen to ce biti jedino LDK i Samopredeljenje. Naravno uz pomoc Naprednjaka i zato se u Srbiji rusi Vucic i njihova koalicija I na KiM Srpska Lista. To Vrzino Kolo rusenja Srpske sloge je neprimereno nigde u svetu vec jedino kod nas a nisu svesni da ce Srbi na KiM uvek biti pod mentorstvom vladajuce koalicije ili stranke u Srbiji.

      2. Ti dobro znas kako je „voljom“ serpska lista dosla u toj poziciji , Oliveru Ivanivicu nacertali metu na celo a obicnim gradjanima serpske nacionalnosti pre da ce ih izbaciti i posla dodavanje minimalca itd , ti dobro znas da serpska lista ne prestavla volu serba na Kosovu nego je pruzenea ruka beograda tacno VUCICA i SNS djabe ne kazu za serpsku listu da je filial SNS na Kosovu.

  4. Зар овакве патриоте из Српске листе да буду криве за пропас’ трговине? Не верујем. Марко Ђурић да пошаље још један воз Косово је Србија, и проблем решен. Јесте да није 5:0, али, осипа се и подршка Косову. Шта је травка Америка међу вихорове (Суринам, Комори, Мадагаскар)? Тамо, у Суринам у, мислим да постоји и „Титина“ биста. Шта је Клинтонова у Приштини? Мизерија. Главу горе. Да ми оснујемо нове несврстане. Ми њима ништа а они нама ништа. То се зове бартер аранжман. Ееее. Каква Јевропа и Америка. Несврстани.

  5. Jedini nacin da srpska lista opovrgne ovakve navode je da izadju iz vlade. Ali, odbijaju. Zasto???? Znaci, istina je.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.