Petrušić: SNS sad tačno zna koliko joj glasova fali u Beogradu i toliko će da uveze

Ostavite komentar


  1. Imaju poverenike u svakoj zgradi,znaju sa tačnošću od 99 posto ko će glasati za njih.U akciji su sakupljanja novih glasača sa ciljem uvećanja dosadašnjeg rezultata u Beogradu za dodatnih 10 posto,što bi im omogućilo komotnu pobedu(cca 190.000 ljudi).
    U tom kontekstu,pošto u novcu ne oskudevaju,nude velike pogodnosti stanarima,npr.besplatnu ugradnju
    aluminijumskih ulaznih vrata u vrednosti i do nekoliko hiljada evra,ako uspeju da doguraju do potrebne,projektovane kvote glasača.
    Organizacija na neverovatno visokom nivou.Novca imaju,a imaće ga još više do Exspa,zbog čega se,uostalom toliko i bore da ne izgube Beograd.
    U ovakvoj konstelaciji odnosa,u pravu je gđa Petrušić,šanse opozicije,i posle ev.prihvatanja nekih od zahteva,i dalje će biti nikakve.Nažalost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.