Picula nakon imenovanja za specijalnog izvestioca EP za Srbiju kaže da je to za njega dobar posao koji može da odradi dobro

Ostavite komentar


  1. Uz apanažu od 20000 € briga ga za Srbiju a za 3 sata je u Zg , tako da mu to dođe kao kod kuce

  2. Vidi, vidi, gospodinu je ovo dobar posao i dobro će ga uraditi. Samo da još kaže šta će to bi „DOBRO“.
    Imam pitanje za Danas: a zašto neki vaš novinar istraživač ne prouči profil i političko delovanje Picule pa da vidimo nalaz.
    Da vidimo gde i kada je bio pozitivno kreativan i konstruktivan. Gde je to napravio „dobre“ rezultate. Možda mi to neznamo.
    A to da je gospodin teško merljivo negativan prema Srbiji, to znamo. I zato: imenovanje Picule da izveštava o Srbiji tumačim kao tešku nameštaljku, namernu, Eu parlamenta. Prljavu igru igraju a, tobože, primili bi Srbiju u Eu. Izgleda, nažalost, da će to biti malo morgen.

    Sve ovo ne čudi kadav se zna da Eu uhlebi a prlamentarci, sa platama reada 15.000 Eura + beneficije na angro, svojski rade, realno, na rasturanju Eu.

    Medjutim, ovo delovanje više Eu sile treba iskoristiti da se pametnom diplomatijom Picula temeljno izkompromituje, ako bude radio prljave igre.

    Rodna godina, obrasmo zelen bostan i ovaj put.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.