Picula zadužen za Srbiju?

  1. Ocigledno da je cilj da se postavljanjem Picule za izvestioca za Srbiju kao i prethodnim postavljanjem Stira, unuka ustaskog emigranta koji je posle II svetskog rata pobegao za Argentinu, za izvestioca za BiH i Kosovo, da podrska EU u Srbiji padne ispod 10%.

  2. ..sto kaze nas narod nikada jedno zlo neide samo …vlast sns kamarile/rio kinte i nije bolje zasluzila, a narodu Srbije treba i od ovog zla da se spasava..treba ih proglasiti nepozeljnim…

  3. Zasto moj komentar niste postavili sve sto sam napisao je istina , zar istinu ne smete da objavljujete. Podrska za Picolu u zivotu prvi put dajem podrsku ustasi kao Srpski nacionalista , pa to je divno idemo u BRIKS sto dalje od zlocinaca. Stvarno niste fer .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.