Pirova pobeda

Ostavite komentar


  1. A ko si ti izvini i sto bi tvoje mialjenje bilo bitno
    Bojkot je bio jedino resenje
    I u Beogradu je uspeo

    1. A ko si pa ti da misliš da je TVOJE mišljenje bitno?!? Bitno je ko lanjski sneg jer očito ne razumeš da će i centralni ali lokalni nivo ostati bez ikakve kontrole. Lokalni Labani, Jutke i drugi šerifi mogu sada da rade šta hoće. Da reći ćete, kao i do sada. Tačno ali se makar znalo. Sada? Saznaćete na sveto nikad Limburga meseca. O tome da stranke mogu da stave ključ u bravu bez lokalnih organizacija ne vredi pisati. Ne razumete vi to.

    2. Vasi mozgovi su ostali mali, nedostupni pra im idejama za dobro jednog socijalnog okruzenja. Srbi=medjusobne svadjalice. Sta suplja glava zna o ulogama pozicije i opozicije u tom okruzenju. Odavde, iz Australije celo drustvo u Srbiji me podseca na serije „Zadruga“ i „Big brother“.
      Nema i nece biti pravog napretka u drustvu gde jedan koci drugog.

      1. Samo ti uživaj u lepoj Australiji, ali budi bar toliko pristojan da NE komentarišeš stvari i situaciju u Srbiji, iz prostog razloga što NEMAŠ i ne možeš imati pravu sliku jer si suviše daleko!
        Šta bi rekao kad bih ti ja popovao u vezi sa Australijom? Rekao bi mi, s punim pravom, da se mešam u stvari o kojima nemam pojma. To ti i ja sada kažem. S punim pravom. Zato pusti nas da svoju muku mučimo kako znamo. Ako ne možeš da pomogneš, barem ne odmaži!

  2. Posle ovih izbora,Vucic ce biti poznat u svetu ne po tome sto je „unistio gradjansku i liberalnu ideju“nego covek koji je u Srbiji UKINUO PARLAMENTARIZAM.Sto je Srbija jedina zemlja u Evropi(pored Belorusije,)koja u parlamentu nece imati opoziciju.I sto ce za sve sto se bude ubuduce desavalo on biti jedino odgovoran.Zato je ovo njegova „Pirova“ pobeda.

  3. I da ponovim nebrojeno puta receno – hocu da glasam ZA neku opciju, a ne samo PROTIV neke opcije. Ni ovog puta nije bilo za koga da se glasa. Opozicione partije umesto programa pljuju i jedni druge i vlast.

  4. Zivkovic je na izborima 2014 imao 2 mandata, zatim 1 na izborima 2016 i sada, cetiri godine kasnije, 0! DJB je na istim izborima imala 0, 16 i opet 0 mandata. Nakon 6 godina borbe opet su na pocetku. Toliko o tome kako je znacajno biti u parlamentu. Stranke koje su se polakomile na ulazak u skupstinu zbog malog cenzusa su 10 puta gore nego bojkotasi. Logika da ce se od par procenata vremenom doci do 51% je nakaradna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.