Pismo ambasadora Kvinte javnosti Kosova: Srbija ne sme biti jedina tema izbora

Ostavite komentar


  1. Korektna izjava. Samo oni ne znaju da su kosovski albanci iz druge kulturne ravni tako da verovatno neće biti dodira sa ravni u kojoj je Kvinta. Ujedno, Kvinta je ta koja je prihvatila vlast kriminalaca koje pominje. Godinama.

    1. Of pet do sada prijavljenih kandidata za premijera cetri su optuzeni i ponovo optuzeni za Ratne Zlocine OVK ( UQK) a neki I osudjeni. Takodje je jedan of landitata za premijera optuzen i to od bas ambasadore kvinte GB i SAD za korupciju. Trafiking, trgovina belim robljem je u nakvecem procentu zastupljeni u R. Kosovo. Najvise pripadnika ISIS je regrutovano na Kosovo, nedavno je SAD vratio 104 pripadnika ISIS u Pristinu.
      Jos ni jedan zlocin nad Srbima nije resen, pa i ubistvo Olivera je u nadleznosti Pristine. A ovamo znaju o zastrasivanju Srba i pretnje da ce izgubiti posao, gde, u drzavi Republici Kosovo?
      Dobro je da ste „Priznali“ da apsolutno podrzavala R. K. ali, u takvim uslovima ne pozivajte Srbe da glasaju u vise kolona jer ce take onako albanskom torturom i okupacijom upravo zemalja kvinte Srbi proterani i onemogucen im je povratak. Predsednik Skupstine Kosova gradnju kuca u srpskom delu Kosovske Mitrovice naziva kolonizacijom.
      Ambasadori kvinte ponizavaju, vredjaju preko cetrdeset hiljada Srba koji su glasali za Srpsku Listu. Da li ce mi zemlje kvinte omoguciti da dodjem u moj Gorazdevac i glasam i ako sam na birackim spisku jer posedujem kosovska dokumenta, naravno da nece, ali zato ce kancelarija za KiM obezbediti prevoz, pa sta mislite za koga cu glasati?

  2. Demokratija sa ISIS-om na celu priznata od strane Kvinte.
    I sad ocekuju poboljsanje?
    He he he.
    Evo, sad ce samo sto nisu.

  3. Te nazovi „demokratije“ su i instalirale ratne zlocince na vlast na Kosovu a sad se kao prave „fini“. Kod nas su bili za nijansu blazi, instalirali su samo ratne husckace kao Vucica.
    Treba ih pozvati da postuju medjunarodno pravo i rezoluciju 1244 i prestane da glumataju da je Kosovo „drzava“ kada se ocigledno radi o njihovom protektoratu na okupiranoj srpskoj teritoriji.

  4. Meni ovo izgleda kao mešanje u izbore, koji sami po sebi nisu fer, demokratski niti uređeni po zakonu i ustavu zemlje u kojoj se odvijaju.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 8

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.