Pismo bivšeg gradonačelnika Kragujevca sadašnjem: Povući sporne odluke

Ostavite komentar


  1. Veroljube Sevanoviću, pokrij se ušima, pa ti si „cepkao“ preduzeća praveći od jednog više njih kako bi svoju partijsku družinu zaposlio,a kada si se uortačio sa Dinkićem i njegovim URS-om, čiji si potredsednik bio, morao si da uhlebiš i njegove iz nekafašnjeg G17. Čoveče, imaš 75 godina, idi igraj šah ,šetaj unuke…

    1. Dok je taj Verko bio gradonačelnik, grad je kako tako išao napred i dobijao obrise veliko grada što i jeste. Dolaskom tatinog sina ulaže se samo u ketering i luksuzna alkoholna pića. Nismo mrdnuli 3 godine, investicije nula sem Milanovića koji nema veze sa dolaskom Nikolića, većmje čovek lokalpatriota što je za svaku pohvalu.

  2. Neznalicu i tatinog sina kritikuje bivši kome je do kraja života parola :“i posle mene ja“

  3. Verko je za ove sns bilmze bio sveti Georgije-Znalac. Kragujevcane ce Diploma, Najbolji Student u Istoriji Pravnog Fakulteta, Diplomin Mali sa diplomom nekog fus fakulteta, Branislav Jeremic sa repom i ostala sns gospoda redom na univerzitetu i u nadlestvima, kostati buducnosti.

  4. Možete da pljujete Verka koliko hoćete,imao je i on grešaka ali iza njega je nešto i ostalo,a iza ovoga neće ostati ništa,jer je i on jedno veliko NIŠTA.

  5. Stevanovic je samo dan pre ovog pisma na skupstinskom zasedanju izjavio da je za potpunu privatizaciju komunalnog sektora. U tom slucaju ne bi bilo 120 viska nego daleko vise.

  6. Ne hvalim Nikolica,ali Verko je samo pravio nova i nova prefuzeca…Gradska stambena agencija Sumadija sajam…zaposljavao se narod i primao platu,a posao…ne postoji. DDva sajma godisnje…50 ljudi stalno zaposleno…

  7. Bio nekakvi paša Vidaić u Bosni, pravi okrutnik raji, a ni svojim Turcima nije bio drag i mio. Svatko ga živ proklinjao i molio boga, ne bi li ga nestalo. Samo neka baba uvijek bi rekla:

    – Molite se bogu, da nam taj naš paša još dugo poživi.

    Svatko se čudio babi, što govori, i to se čudo od babe čak do paše čulo, pak prolazeći jedared pored babine kuće stane sa svojom pratnjom pred babinu kuću i pozove staricu preda se, te ju zapita:

    – Bora ti, babo, čuo sam, govore ljudi, kako me svatko živ od raje proklinje i moli boga da me nestane. Samo ti govoriš, kako čujem, neka me ne proklinju, nego neka se mole bogu, da još dugo poživim. Zašto ti tako govoriš, a ja ti nisam nikada nikakvo dobro učinio?

    – E, čestiti paša, kad me pitaš, pravo ću ti kazati. Poznavala sam tvoga djeda. Bio čovjek strog, temerutan, nesmiljen. Raja je pod njim hudo robovala i u znoju obraz umivala na neprestanom kuluku. Svatko ga je proklinjao i molio se Bogu, ne bi li ga nestalo. Došao mu kraj, umro je. Raja ukliknu:

    – Hvala bogu, sad će nam se olakšati jaram.

    Jest, da! Tvoj otac poče pašovati. Čovjek opak i krvoločan. Malo što ne podavi kulukom i haračem svu kukavnu raju. Svi se molismo bogu, ne bi li ga nestalo, da nam odlane i nesnosno se breme olakša. Jest, poraduj se! Dočekasmo i tvog oca smrt, i ti poče pašovati. Sve gore po raju, već skapasmo od kuluka i harača, a da tebe nestane, i tvoj sin počne pašovati, svima bi nam morale oči poiskakati iz glava, svi bi morali lipsati. Zato se molim bogu, da još dugo poživiš. Iza zla sve gore i crnije dolazi, a nikad bolje!

  8. Ni Verko nije bio cvećka.Znamo ga znano. Po starom oprobanom receptu prenaduvao je radna mesta u opštini vodovodu autosaobraćaju i svim komunalnim preduzećima. Tako je sa nekoluko hiljada roma koje je svake godine kupovao za đurđevdan imao sigurnuh 20 posto birača. Svi su isti. Najradije bih da idu bez povratka i da se pokriju ušima.

  9. U bre Kragujevčani…
    Čistoća, pogrebno i pijace pod istim krovom, bolesnoj mašti (a zdrave očigledno nema) na volju. Nek vam je Bog u pomoć

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.