Zašto je pismo opozicije Borelju prošle nedelje bilo glavni politički problem vlasti?

Ostavite komentar


  1. Ako vama nije jasno zašto je to pismo glavna tema to je jako žalosno. Jasan je cilj tog pisma. To je još jedan neuspeo pokušaj da se pre i mimo izbora uzdrma i smeni vlast.

  2. Zato što pismo nije na mestu. Opozicija želi direktno mešanje stranaca u unutrašnje prilike nspe zemlje.

  3. Vidi se da nemate veze s temom. Odakle im srpsko oružje? Ja sam radio tamo nekoliko godina, tamo svi imaju oružje. Svaka kuća. I albanska i srpska. To je tradicija, način života. Svaka albanska kuća je bunker sa arsenalom automatskog oružja i eksploziva.Ova vaša priča je prenaivna, za jednokratnu upotrebu…Isto tako ste mogli da tražite od Borelja da preispita odakle kosovskim policajcima srpsko oružje ako im Srbija nije prodala. Ali to vam je nebitno za kampanju, mora sopstvena država da se pljuje.

  4. Nijento problem vlasti već problem opozicije jer su kao tu
    ibabe i ništa ne mogu sami

  5. A zašto je otvaranje autoputa, dobijanje mamografa ,renoviranje škola i sve ostale stvari koje Vučić radi zašto su problem opoziciji koja stalno omalovažava njegov rad za državu.

  6. Opozicija je spremna radi vlasti da nanese štetu Srbiji. Ona traži da Srbija bude kažnjena za događaj u Banjskoj, čime abolira Kurtija.

  7. Danas kada su pritisci na Srbiju nikada jači i kada treba da budemo jedinstveni i složni opozicija traži sankcije za predsednika Vučića a ne za Kurtija koji je glavni krivac za dešavanja u Banjskoj.

  8. Одједном опозиција води заједничку политику против Александра Видића, случајност?

  9. Koja opozicija?Koji problem?Opoziciju odavno nemamo ako mislite na Srbiju,mi imamo opozicijske lopuže!

  10. Prosto je nehvatljivo da opozicija nije svesna da je nemoguće uvesti sankcije predsedniku Vučiću bez posledica po građane.

  11. Sa ovakvom opozicijom vlast nemaq nikakv problem. Pobedjivaće još mnnogo godina na svim nivoima

  12. Ја као грађанин сам то доживео као срамоту ,а не политички проблем,и знам да су многи истог мишљења као и ја. А то што ви ваше девилне захтеве и писма ЕУ званичницима видите као политички проблем је доказ да ви Шолаковци и опозиција имате поголеми проблем у глави.

  13. Ovo što je uradila prozapadna opozicija je van svake pameti i treba da se stide svog postupka.

  14. Aktuelna vlast nema problem zbog pisanja opozicije,nemaju vremena za te gluposti mora da se otvori auto put Šabac Ruma što je narodu potrebno a ne da se bave glupostima koje piše list Danas i opozicija!

  15. Pismo opozicije Borelju nije trebalo da bude politicki problem jer je u njemu iznesena samo istina.Ocigledno da vlasti osim opozicije smeta i istina a ne bi trebalo.

  16. @Margita kako je to nemoguce? Aj objasni, molim te? Mozda je nemoguce za vas botine, jer kad on ode kome li cete vi a budete pod.uzne muve. I niko nije trazio uvodjenje sankcija Vucicu, vec neuvodjenje sankcija Srbiji, a ako vec nesto mora da se uradi onda treba njemu uvesti sankcije jer je on ogledalo svega sto ne valja u ovoj drzavi trideset godina, zajedno sa vama pacenicima, polupismenim radikalima. Vidi, niko vama ne moze podici IQ da ukapirate neke stvari, da ukapirate sta su pisali, za sta su molili i sta su trazili, ali onda nemojte da se oglasavate, to valjda mozete da ukapirate, da je jednostavno pametnije cutati, ako vec ne kapiras o cemu se radi. Iskreno, ja bih zbog vas, jednoumnih ameba, uveo sankcije Srbiji na sto godina, jeste da bih i ja najebao, al bi mi bilo slatko da vas gledam kako prosite i ponovo radite za dva evra. Da je pametna Evropa da nam cepne vize, da vrati sve koji su otisli tamo da rade i da nam uvede neke sankcije, pa da vidis kako ce perje da leti. Cak sankcije nisu neophodne, samo prve dve stvari. A ne deca bvam pobegla na zapad, avi samo prdite nesto i zivite u nekom izmisljenom svetu.

  17. Sramno nizak nivo politickog delovanja, na prvi pogled reklo bi se infantilno / tuzakanje, ali ne, to je ozbiljno politicko mesetarenje sa zapadnim centrima moci. Naravno da niko od njih ne apeluje zbog naroda, vec sebe. Isti princip vlada u demokratskom svetu- sve se provodi pod maskom demokratije, cak i teroristicke akcije poput unistenja Severnog gasovoda. Nema sta, nasa opozicija gaji isti, “ demokratski“ stil.

  18. To pismo je veci problem opozicije nego vlasti, a ako opozicija ne zna zasto onda je to jooos veci problem za njih!!! Ako ne znaju neka pogledaju primer Izraela… Imali su unutrasnje probleme i sukobe vlasti i opozicije oko nekih zakona, ali cim se pojavila spoljasnja opasnost momentalno se to stopira i svi su kao jedan!!!

  19. Ja sam po Vašem rezonu neki bot jer mi je ovo pismo mizerija kao i potpisnici pisma.U školi ih zovemo cinkaroši i zna se kako prolaze.U vojsci isto i zna se ćebovanje ili bicikla.Kada pravdam opoziciju opet sam bot.I kakvo god da imam mišljenje ja ispadoh nečiji bot.Onda društvo iz komentara, da Vas ne imenujem, svi ste nečiji botovi.Ili da menjamo definiciju bota.

  20. Cilj botova je da zatrpaju neku vest koja im ne odgovara sa morem besmislenih i ispraznih komentara, kako bi se stvorio lazan utisak da je vecina biraca uz vlast.

  21. KONAČNO SU OTVORILI KARTE , NEKA LEPO STAVE KEČE NA GLAVU , PA DA ZNAMO KO SU I ŠTA SU

  22. U stvari je to glavni politički problem opozicije, to stalno „cinkarenje“. Niko normalan ne voli cinkaroše.

    Opozicija se ponaša kao da je izgubila svaku nadu da može da se dokopa vlasti uz podršku naroda, pa za narod ni ne mari; Jedina nada im je okupacija, pa se potencijalnom okupatoru i kandiduju.

  23. Do tog pisma sam hteo glasati za Miroslava Aleksića . Ali sad neću ni za koga. Razumem da svoga teras do jame , ali u jamu ne nikad. Kako su to mogli pred izbore. Taj koji je ponudio tu ideju nije prava opozicija. I eto glas manje od mene. Pozz

  24. Obzirom koliko botova vlasti se navuklo na ovu vest izgleda da je pismo povredilo vodju i njegove parazite. To samo znaci da je pismo bilo ispravno i tacno usmereno na one koji jasu ovu zemlju vise od 10 godina.

  25. Ovi komentatori koji osuđuju pismo opozicije očigledno dobro žive i imaju neke koristi od vlasti. Ostali građani preživljavaju i isfrustrirani su neprestanim aferama, osećajem nesigurnosti i beznađa

  26. Vrlo su jasno rekli da narod nije kriv nego AV.I ako treba nekom uvesti sankcije onda je to on i njegove podrepne muve,a ne narod.I u pravu su.Secam se sankcija zbog politike koju je vodio Milosevic i bilo je strasno.I ne zelim opet to da dozivim zato sto on radi to sto radi.Mislila sam da je jedan Milosevic u mom zivotu dovoljan,ali ovo je nesrecna zemlja.Nikad dosta nesrece.Zato ljudi odlaze i sada ih u svetu ima 9 miliona,a u Srbiji daj Boze da ima 5 miliona Srba.Sta reci vise?

  27. Ovi komentari političkih lidera pojedinih stranaka pokazuju koliki su oni amateri, i u kojoj meri ne razumeju politiku. Koliko god da je Vučić kriv za neke dogadjaje, on je Predsednik države i njen zvanični predstavnik na medjunarodnoj sceni. Ne postoji mogućnost sankcionisanja Predsednika jedne države a da se samim tim činom ne pojave i posledice po gradjane te države. Dilema je time vrlo jednostavna, ili su amateri bez iskustva u politici, ili su pak zlonamerni i nevažne su im posledice ovakve politike.

  28. @Mario, bravo za jedan realan i objektivan komentar i vidim da dobro poznaješ situaciju na KiM, a ovi što su pisali pismo znaju za KiM samo kada ga vide na karti, na žalost našeg naroda.

  29. kako je sa uzivanjem rekla da ce opozicija uci u istoriju bescasca. uf bas mo se potresli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.