Pismo saučešća Crnoj Gori preko „prognanog“ ambasadora – provokacija iz Beograda?

Slanje pisma predsednika Srbije povodom tragedije na Cetinju posredstvom Vladimira Božovića ocenjuje se kao diplomatski neprimeren gest

Ostavite komentar


  1. Jeste li normalni?!
    Jel u svemu vidite problem i provokaciju!?
    Pa , zar i u izjavi saučešća?!

  2. Proterati CG ambasadora. Njima je potreban ambasador u Srbiji daleko vise nego nama u CG.

  3. Nije mi jasno da vam sve smeta !!!Pa normalno je da se u tako teškoj tragediji izjavi saučešće !!Ostavite politiku i mržnju u takvoj situaciji !!Pojedinci u Crnoj Gori sve crno vide kad je Srbija u pitanju Mislim na pojedine političare I nama Srbima je žao što se tako nešto desilo na Cdtinju

  4. Stidim se svih politicara na Balkanu i sire, jer i najvece tragedije, porodicne i dr. pretvaraju u licno politicko nadmetanje i neprestanu kampanju. Sram vas bilo, ukoliko znate sta to znaci!

  5. Predsednik Srbije koristi i ovakve situacije da se iživljava. To je crta njegovog karaktera.

  6. Vazno je da narod ne naseda na ta prepucavanja politicara i da ne dozvoli da ih lopovi posvadjaju.

  7. Mora Vučić i ovakvoj situaciji da provocira, što nije kao normalan državnik poslao saučešće?! Zašto posredno preko ambasadora, koga CG ne priznaje , jer je i on počeo da rovari čim je pristigao?!

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 10

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.