Deo opozicije traži od EU i SAD jače angažovanje u demokratizaciji Srbije

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo „opozicija“ , sadašnja vlast će vladati još dugo.
    SAD da pimogne demokratizaciju Srbije???Kao da do sada nismo videli njihovu demokratiju.Obrni okreni sadašnjost je crna , a ako su ovi budućnost onda ni ona nije ništa svetlija.

  2. Imam samo jedan razuman predlog : da se Vucic i Kurti posteno bore u dvoboju svim raspolozivim stedstvima uz direktan tv prenos, pa ko ostane ziv, taj je pobednik. Sve drugo je besmisleno i iscrpljujuce. Ako su junaci, neka to urade. U suprotnom su kukavice dostojne prezira.

  3. Ово што имамо нема никакве везе са демократијом, али јадно је да било која опозиција тражи да било који странци уређују Србију, јер то има цену која се зове слобода.

  4. Odlično.
    Meni je baš sve kako treba ovde napisano. I želim da verujem da će ovi što ih plaćaju da ovo čitaju biti spremni da ulože pare da se to je li implementira što su preporučili i što se ovde traži. Pare jer je ova vlast korumpirana toliko da će za pare da se proda tu svako i naravno da proda i druge ….dakle navijam da se nađu te pare a korumpirane AV sledbenike potom neće teško biti naći.

  5. šetnja može da preskoči Pink. Sponzori AV i Pinka se nalaze nekoliko stotina metara ka Belom dvoru sa desne strane. Tu je centar naših problema već 80 godina.

  6. Sta je danas sloboda medija napisao sam komentar bez uveeda niste objavili
    Toliko ste slobodne medije

  7. Povedite protest do ambasada SAD i EU da građani, pokažu šta misle o njihovoj ulozi u svemu ovome.

  8. SAD i EU su LICEMERI !!
    Od osrednjeg blente napravili su velikog državnika …
    Tolerišu mu i ono što u svojim zemljama nije dopušteno nikako …
    Sada treba da im isporuči sve što je obećao … pa neće da ga menjaju …
    …a za demokratiju u Srbiji ih zabole …

  9. Eto sam naslov govori o kome se radi i za koga rade a protiv svog naroda! Pametnom dovoljno.

  10. Da li ljudi iz vaseg komsiluka traze da se mesaju i odredjuju vam nacin zivota?

  11. Ne razumem… oni zahtevaju od Evropske unije. To je kao jad zahtevaš od komšije da sredi stvari u tvojoj kući. Alo, ljudi, mi nismo članica, mi smo ti koji treba da srede svoje dvorište, pre ulaska u EU.
    A pismo… “tuzibaba Jeca, ulovila zeca”… ko deca u školi jad tuže nekog učiteljici…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.