Pitanja bez odgovora

Ostavite komentar


  1. Podravam proteste „1 od 5 miliona“, ali bih molio studentkinje da malo smire „strasti“ jer postaju kontraproduktivne i počinju da iritiraju narod, pa i da kompromituju proteste. Nešto slićno kao Nogo sa vešalima, testera u RTS-u i sl.

  2. Te tri devojčice,studentkinje,opozicionarke,provokatorke …umesto što su topovska municija belosvetskih hoštaplera bolje da se prihvate knjige i završavaju svoje škole,fakiltete….šta god.Šta one ima da traže u politici,ko su one,koliko su politički edukovane,pa devojke su smešne,a pričaju kao papagajke….lepo sunaučile pesmicu.E deco moja idite sa dečacima u život dok još možete,bežite od bagre koja sa vama radi ono;što im treba…osvestite se,a i ne morate šta da vam radim.

    1. E zato vas narod mrzi,svi vi iz SNS ste isti,ako nisu uz vas oni su loši ljudi.Sramno morate priznati.

  3. Pokvareniju zamisao od takve da devojke podmeću da izazivaju konflikte nije moguće smisliti. A smislio ju je i organizovao SzS + ostali. Dno dna, potop.

    Poruka devojkama: Deco, punoletne ste, odgovarate za svoje postupke. Raspitajte se kako su prošli studenti koji su 90-tih podržavali proteste protiv Miloševića. Protesti prošli, vodje podelile fotelje a na hiljade studenata tragično poremetile školovanje. Manipulatori su nemilostrdni.

  4. Jadna deca, one misle da nešto važno rade. Drage devojke, ako mogu tako da vam se obratim, ostavite se toga, jer onaj ko iole drži do sebe se ne bavi politikom. Završite započete studije, a onda kuda vas put nanese. Imate vi dobru nameru, to vam niko ne spori, ali će vas očas posla mangupi pretvoriti u zamorčiće i topovsko meso, da nećete ni znati šta vas je snašlo. Ne znate vi kakve su to bezobzirne ale, i jedni i drugi, i ovaj što je u stelt odelu ušao i izašao. Pokrašće vam vašu mladost, ideale, čestitost, izgubićete sebe, i kada se jedno jutro probudite, ništa više neće biti isto. A vi ćete biti duboko razočarane.

    1. Divan savet. Svi glave u pesak zato sto znamo da su svi politicari bez skrupula. pa ko moze nek bezi iz zemlje, a ko ne moze neka zauvek cuti

  5. Najblaze receno, osnovni bi red sada bio da Jovicevicka sledeceg utorka pozove u svoju emisiju, na primer vise puta prozvanog D. Djilasa, i pruzi mu priliku da i on iznese „svoju istinu“ tokom – „u milimetar“ – istog broja minuta, koje je (minute) na raspolaganju imao proslog utorka predsednik drzave! Bojim se samo da u aktuelnoj – majstorski organizovanoj – konstelaciji snaga na politickoj sceni Srbije, taj film gledati (iako bi to apsolutno trebalo da bude slucaj!) – nazalost necemo…

  6. Gospođice studentkinje, da li ste svesni da sre vi potrošna roba jer Vas isturaju na čelo oni koji ništa dobro nisu uradili za Srbiju. Kada se završi ovaj cirkus i Yad će zaboraviti. Da li se neko seća one studentkinje sa početka protesta (mislim da se preziva Anosinović) koja je zalegla za kupus opoziciji i predtavila se kao organizator 1 od 5 miliona? Aravno nema je više. Tako će i Vas zaboraviti. Učite fakultet, da budete bilje od ovih današnjih i da jednog dana značite u ovoj zemlji, a ne da Vas drugi gura u prve redove umsto sebe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.