Pitanje Kosova može biti razlog za izbore

* Pitanje Kosova moglo bi da bude obrazloženje
Šta su 2014. i 2016. bili razlozi za vanredni izlazak na birališta

Ostavite komentar


  1. I republičkih izbora će svakako biti,a razlog je jednostavan, "beogradski izbori".Repuiblički treba da "povuku" beogradske.Dijalog o Kosovu je mlaćenje prazne slame.Mi će mo sada da uređujemo Kosovo ne uvažavajući to da Arnauti sa Kosova već imaju napravljenu državu koje niti hoće niti mogu da se odreknu niukom slučaju.Imajući u vidu i stav međunarodnog faktora,radi se o čistom srpakom glupiranju.

  2. Ja na izbore vise ne izlazim. Ovo nije normalno da se svake druge godine odrzavaju izbori. A i vise me basi briga i za lopove na vlasti i za nesposobnu opoziciju.
    Predlazem i srugima isto, pa da vidimo kaki ce da opet sns pobedi sa izlaznoscu od 25%.
    A pobedice sigurno zbog nesposobnosti opozicije.

  3. Ako bi sa beogradskim bili i prevremeni izbori za Narodnu skupštinu to bi za to telo bili četvrti izbori u manje od šest (6) godina, redovni 06.05.2012., prevremeni 16.03.2014. i 24.04.2016. Prilikom raspisivanja drugih prevremenih parlamentarnih izbora koji su bili 24.04.2016., u kuloarima EU u Briselu se nije blagonaklono gledalo na to. A ako bude novih prevremenih parlamentarnih izbora, Srbija će dobiti i zvanično mišljenje EU o tome bez obzira na to, šta će biti zvaničan razlog za raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora.

  4. Raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora je propozicionirano Ustavima i zakonima Srbije. Sve ostalo je banditizam. Toliko radi sastanka sa mozgom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.