Nije prvi put da prolaznici na fasadama vide uvrede na račun opozicionara: Od „619 miliona“ do „Kurtijeve opozicije“

Ostavite komentar


  1. Ako Pajtić nema funkciju zašto se onda redovno oglašava i iznosi uvrede i laži na račun SNS-a i zašto mu ne bi odgovorili?Malo realnije pišite ,i nemojte nam reći da je opozicija milostiva kada baš brutalno vređa funkcionere i sve glasače iz SNS-a?!

  2. Da vredjaju one koji im smetaju jer imaju svoje mlisljenje je blisko clanovima SNS stranke i njenom celniku koji je sada kobaajagi samo njen clan.Zalosno je na sta lici drzava kakvom su je napravili navedeni na celu sa svevisnjim, nepismeni,neobrazovani i neobavesteni koji su glasali za njega ,njih i ovakvu Srbiju u kojoj je dozvoljeno da lepite plakate i vredjate politicke protivnike sto je vrlo ruzno i ne desava se u normalnim drzavama.

  3. Kako su godine prolazile tako je i Srbija postajala sve PRIMITIVNIJE i PRIMITIVNIJE mesto za zivot, ko je ZABUDALIO taj je „najbolje prosao“ !

  4. Plakate, izlepljene gde je zgodno, doprineće da naš Beograd izgleda još lepši nego ranije, ako je to uopšte moguće.
    Pitam se samo šta radi komunalna policija i zašto ne kažnjava one koji lepe plakate, ispisuju grafite i ruže našu palanku.
    Kada smo kod lepljenja plakata i reklama: na skveru Autokomanda sam izbrojala 18 bandera i saobraćajnih znakova. Svaki stub je izlepljen desetinama reklama i plakata, izcepanih od vremena. Odvratno. Kada se uzme u obzir da ni jedna zgrada u Beogradu (izuzimam skalameriju na vodi) nije pošteđena grafita, da se kontejneri prazne jednom u nikad, da gradsko zelenilo radi kada ambrozija zaklanja sunce stanovnicima u novobeogradskim soliterima, da je narod generalno stoka koja ne skuplja govna iza svojih ljubimaca i da promašuje trojke kada baca otpatke u kante za đubre, onda je jasno zašto je Beograd najružniji grad u Evropi.

  5. Kultura grafita i postera je tekovina koju smo preuzeli od zapadnih zemalja koje su osmislile ovaj način komunikacije sa javnošću. Ovaj model političke borbe u Srbiji je doživeo ekspanziju devedesetih godina kada su ovakve, i slične poruke svakoga dana počele da „krase“ fasade zgrada u srpskim gradovima. A kad jednom istisneš „pastu iz tube“ nikada je nećeš vratiti nazad.

  6. Ne kukajte botovi, to isto radite i vi sve ovo vreme mržnje, igra je počela, imaćete tema za vaše bajne medije. A ako je neko na nemoralan način i hvali se mašinskim mozgom, zaslužuje bar ovakvu osudu od naroda kojem je ostao dužan.

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić ostaje u "Jovankinoj vili": Šta kažu sagovornici Danasa? 10

Ana Brnabić ostaje u „Jovankinoj vili“: Šta kažu sagovornici Danasa?

Osiona bahatost je nešto što karakteriše predstavnike režima Aleksandra Vučića. Za njih funkcije znače samo privilegije, ali ne i odgovornost, kaže za Danas Dragana Rakić, poslanica u Skupštini Srbije (DS), komentarišući prošlonedeljnu uredbu Vlade Srbije kojom je Jovankina vila prestala da bude rezidencija, već reprezentativna zgrada za boravak predsednika Narodne skupštine, odnosno Ane Brnabić u ovom trenutku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.