„Odišu najgorim cinizmom, ključno pitanje ko stoji iza njih“: Sagovornici Danasa o plakatima sa Vučićevim likom na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Bruka . Ono u zdav mozak . Paneka ode tamo , ako sme . Samo na retardirane može imati neki efekat i to ne na sve . kaže:

    Bruka . Ono u zdav mozak . Paneka ode tamo , ako sme . Samo na retardirane može imati neki efekat i to ne na sve

  2. Gospodo novinari idite par dana na sever i živite tamo pa ćete drugačije pričati.

  3. Napušteni i poniženi narod sa severa Kosova, provocira tzv. Vrhovnog komandanta.Faraon i bagra na vlasti i je odavno okrenula leđa.Jad, čemer i tuga do bola.Daju do znanja da ništa ne očekuju od tog lažova.

  4. Plakate imaju elementata militanata aktuelne vlasti u Srbiji, vladara ko ne moze da opravdava negiranje prihvatenog: Briselskog dogovora i Ohridskog aneksa kad Kurti i spominje u obliku uslova za susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem..

  5. Ustavni poredak Srbije i Rezolucija 1244 su zgazeni u zajednickoj zlocinackoj akciji Zapada i ovih likova sa Kosova koji nisu vredni pomena, a oni sad pricaju o Ustavu Kosova i vi to objavljujete, cime takodje gazite Ustav Srbije…

  6. To je srpska lista koja je sada totalno nerelevantna i trudi se da se vidi ko da nesto radi.

  7. Dokle ce terorisati Srbe?! Nemci progone nasu dečicu po stadionima Na EP, sudije nas izbacile, ustaše brane Jasenovac, muslimani ubijaju srpsku policiju, Crnogorci progone pravoslavlje, Amerika oduzime Dodikovu sirotinju i joce na mu decu ostave bez leba! Dokle zulum i nasilje nad nama?!!!

  8. Pa zna se ko stoji iza ovoga, a znaće se još više kad bi izvršili raciju u ruskom Centru za špijunažu i vrbovanje agenture u Nišu. Svakog vikenda imaju sastanke sa agentima za vrbovanje iz cele Srbije. Ceo Niš to zna.

  9. Mislim da je ne važno koke pidsp I lepio placate.Važna je Poruka..njena upozorovajuca poruka!
    E pa dosta je tog jednoumlja!!

  10. Kakvo pitanje,pa ON,iznad svega i svačega,svakoga,zakona ,pravde,logike,morala,ljudskosti.On glavni komandant nečega koji nam se svima prevrsio meru.Ja o njemu i njima ne mogu više da slušam .Nadam se da će se ako ne nikako drugačije sami srozati sa svih glava,plakata,nestati iz naših života ,da pokušamo da se vratimo u normalnost.

  11. Još jedan klin u nizu, pri zakucavanju kovčega srpskog postojanja na Kosovu. Ova katastrofalna vlast sve radi na definitivnom nestajanju Srba sa Kosova ali i šire.

  12. @aleks
    Ti nisi Srbin, nego ruski potpaljivač i dezinformator. Da jesi Srbin, znao bi da je Rezolucija 1244 nastala posle „zločinačke akcije Zapada“, a do koje je došlo nakon „zločinačke akcije“ srpske vojske, policije i paravojnih formacija na Kosovu, a do kojih je pak došlo nakon „zločinačkih akcija“ albanskih pobunjenika, što je bila reakcija na višedecenijsko ugnjetvavanje. Eto.

  13. Ustavni poredak, bas su ovi shipci genujalni. A Andjelkovic je doskora bio na strani SNS, a sada je verovatno vise placen pa pljuje vlast. Sta se ivde moze reci

  14. @aleks, pa Ustav Kosova kaze drugcije. Ajde onda koji je ustav jaci nas ili onaj kosova? A pricamo o teritoriji kosova ne o kragujevcu

  15. Ко год штампао и лепио плакате, намере су му дискутабилне, да не напишем праву реч (па да ме тужи).

  16. Vule sve objasnio u 30-ak reči pa ko hoće nek veruje u priče barona Minhauzena, kako ga je poočim Šešelj nazvao u svom (ne)delu „Aleksandar Vučić, srpski baron Minhauzen“. Btw. problem nastaje naseljavanjem, tj. preseljavanjem sirotinje iz Srbije, Crne Gore na KiM u kuće raseljenih Turaka i postavljanjem na vlast najgorih, koji su krali i maltretirali sve redom kao da su turske spahije i begovi a ne srpska administracija. Pre toga, bio je vekovima mir.

  17. U jednom trenutku litijuma je kostao 5 000 dolara po Toni U Srbiji tacnije U jadru je procenjeno oko Milion tona litijuma to je pet milijardi dolara prihoda za kompaniju, a drzava Ima 3% rudne rente, to treba da nas preporodi?

  18. Cekate vrhovnog komadanta,a on pod jorgan planinom.Blago vama jer koliko vama treba vremena da shvatite da njemu znacite nesto samo na dan glasanja,i ni dana vise.I dok vi njega dozivate on je u misjoj rupi,i lize prste.

  19. @aleks. Kako mozes da postavis pitanje ciji je ustav jaci . Pa Srbija je priznata zemlja a Kosovi ne priznaje vise od polovine sveta. I ciji je ustav jaci. Ta komentator Seholi kaze Srbija podriva , izaziva rat. A ko je zabranio uvoz Srpske robe, ko je zabranio dinar, ko je zabranio dolazak patrijarha, ko svakodnevno hapsi srbe sa izmisljenim optuzbama.

  20. Jos zivimo u rezim Milosevica i jos slusamo „niko nece da vas bije“ a znamo sta se desava posle

  21. Plakat zaista deluje cinično. Još kad se nadoveže ovaj što priča o pokrivanje tzv. Ustavnog poretka tzv. Kosova, sve više deluje kao njihova podmetačina, da bi opet bilo po glavi Srba. Kako god, ne valja.

  22. Pa sta je tu čudno,ljudi očekuju da ih obidje vrhovni komandant!I mislim da bi trebao,jer on se ipak nikog ne boji!

  23. momentano su na vlast unucad i praunucad srba koji su se borili protiv srbije u prvom svetskom na strani austrougarse i zato nam ovako dobro ide srbija tumara bez cilja i polako al sigurno nestaje nazalost

  24. Trebalo bi da piše ovako:
    „Vrhovni komandante, čekamo te! Dođi kako smeš.“

  25. Знаће се по реакцији СНС државе ко стоји иза плаката.
    Чека се њена реакција …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.