„Koliko košta jedno odelo predsednika“: Vučiću povećana plata, ali i dalje manja nego direktoru Pošte

Ostavite komentar


  1. Ovaj radika da ima obraza, a nema ga, to što prima od gradjana Srbije bi trebalo da ustupi za lečenje dece. Ne verijem da lik ima ikakvu dozu enpatije u sebi. Alavo je alavo, bilo, jeste i zauvek.

  2. Bilo bi normalnp da predsednik ima nakvecu platu,pa premijer i predsednik ustavnog i vrhovnog suda,zatim guverner,pa ministri,direktori agencija i td.

  3. Dok god imamo ove gluposti, a ne ubice iz savamale, dva minuta snimka, cvijanovo ubistvo,.. mislicemo da pada kisa

  4. Јел та поштанска плата наследна по неке линије или има искључивост у ставу ка Златару? ❣️

  5. E ima fora sa odelima. Lik koji je bio u SPO hvali ae da Predsedniku nabavlja odela po.povoljnijoj cijeni(tzv. saner) kadrira po javnim preduzecima……Naravno da kabinet Predsednika ima vaznija posla nego da se distancita od takvih izjava I delovanja budalasa ali taj saner zaista to prica…..Sramota I za drzavu I za sve nas sto dopustamo da nam takve creature kolo vode…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.