Pitanje je dana kada će neko iz vlasti izgovoriti „strani plaćenici i domaći izdajnici“: Misli li Vučić na NALED i USAID gde je ponikla Ana Brnabić?

Ostavite komentar


  1. Neviđeni manipulatori, lažovi i prevarnti.
    KiM su u potpunosti predali, a sada nastavljaju sa predajom i ostatka Srbije.
    Sve, samo radi očuvavnja vlasti i teške korupcije i lopovluka.

  2. Krajnje je vreme da se kurtališemno ovog jada, bede i nesreće koja traje već skoro četiri decenije. Jesmo li stvarno zaslužili da nam na grbači sedi najveći ljudski šljam u celokupnoj srpskoj istoriji?

  3. Ta Jorgovanka uzme svakog meseca po nekoliko hiljada evra od poreskih obveznika. A tu lupa gluposti. Pobogu, pa kakva svest treba da bude, nekritička?! Zar bi trebalo da gutamo sve što nam serviraju? A serviraju nam samo stvari koje nam štete.

  4. Očekivano, počinje pranje savesti. Nikome u Srbiji nije novost da pojedinci koriste projekte finansirane sa strane, za ličnu promociju i političko delovanje. Samo je pitanje vremena kada će i stranci shvatiti, da su ulagali u pogrešne ljude.

  5. Samo Ruski i Američki model za vas, strani plaćenici i objavljivati ko sve i koliko dobija dolara, evra.

  6. Srbi smo mi.Nije pitanje da li imamo strane spijune i domace izdajnike,pitanje je ko su i koliko ih ima.Ma sta vama pricam,znate to bolje od mene.Jedni za Kineze,drugi za Ruse,treci za ove Nato zlikovce(ti su najgori,trguju nasom zemljom i nasim glavama)…..Da li ima neko da pomogne ovom narodu?

  7. To je izvorno americki zakon. Ana je americki kadar, to je poznato. Dosla niotkud kao i Makron.

  8. Svi znaju Vučićevu taktiku. Bez problema će on izgovoriti: NALED i USAID, ali će nešto da smuva u vezi Ane, kao nije ona, jer…i onda sledi neka“prava“ istina koju samo on zna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.