Po čemu se Vučićeva konferencija razlikovala od prethodnih?

Ostavite komentar


  1. Ako se sad predamo to je kraj Srbije i bilo kakve naše slobode. Oni koji misle i veruju da bi to bio kraj naših muka videli bi ubrzo koliko su pogrešili. Ili borba ili kraj. Neće ostati ni Srba ni Srbije.

  2. Jedno je sigurno: Vučić nije Zelenski. Džaba mu metri i kilometri, džaba mu strane investcije koje nas koštaju naše lepe jedine Srbije.

  3. Da je veliki vizionar Vučić na vreme, recimo od 2012, krenuo da priprema teren i ne igra na dve stolice, danas bi bilo kud i kamo bolje.

  4. Uvek poštujem mišljenje drugih. Ali ne retko, na pojedine komentare se samo prekrstim.

  5. Ovi što kažu:“ukrainci treba da se predaju i daju deo teritorije zbog mira….“ Predpostavljam da će tu logiku primeniti i kod nas.

  6. Zahtevi Austrougarske su bili mnogo gori ali niko nije imao dilemu kako na njih odgovoriti.

  7. Jasta, @ Sasa KG! Treba nastaviti sa inatom sa svim i svakim i biti tvrdoglav sto je moguce vise. Sta to bese „zdrav razum“ i sagledavanje cinjenica sa svih strana ? Sta to bi ljudskost?

  8. Пропуштене многе шансе због деценијама лоше политике. Прво Тито,па Милошевић,ни демократе нису много успеле да смање штету од претходника,а Вучић је све то довео на још горе и то је цена.Поново исте грешке понављамо,као нећемо да прихватимо то,па после прихватимо најгоре могуће. Политичари лоше раде свој посао,а народ живи у неким илузијама.

  9. Прогласити окупацију и послати Русији и Кини захтев да никада не дозволе улазак Космета у ОУН!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.