Završen protest „1 od 5 miliona“: Izbora neće biti ukoliko se ne promene izborni uslovi

Ostavite komentar


  1. ima jedan problem sa tim vraćanjem u skupštinu , jer, opozicija koja je čekala da vidi kako će se protesti razvijati, a zatim pokušala da se postavi u prvi red , nikada nije ni napustila skupštuinu . neprisustvovanje sednicama nije bojkot – skupština „radi“ u punom sastavu jedino na konstitutivnim sednicama . bojkot je vraćanje mandata i napuštanje tog rezervnog položaja a verovatno i prilično siguran način da se tzv narodna skupština sruši i da joj se oduzme legitimitet, a ujedno bi bio i način da se lideri opozicije delimično iskupe za sve ono što nisu uradili u prethodnom periodu . istovremeno , to bi bila i prilika da se zapčne proces ponovnog osvajanja poverenja neradikalnih birača .

  2. Setam i setacu. I neka je sramota sve koji protestuju u kuci. Bas me briga i majmun neka predvodi kolonu, ja idem. Protiv psiha do pobede.

    1. Bravo.Darvin je ipak bio u pravu,a za tebe je svako “psiho“ ko ne misli kao ti?Razmisli malo da ti nisi taj psiho-patikar.

  3. Тешко да ће се опозиција сложити,биће и локалних и републичких избора а највероватније и референдум о А.П.КиМ.
    У сваком случају десио би се феномен на Српској политичкој сцени.Сећам се господина Љајића који је након избора 2012.године,напустио коалицију са ДС и придружио се коалицији са СНС,уз образложење „шта друго да радим ? да ставим катанац на улазним вратима странке ?

  4. Kakav je to protest bez lidera u pravim radovima. Sto ne podrzite vase pristalice? Ili se i njih plasite

    1. Ne kapiras ti sustinu. Slepo pracenje lidera nas je i dovelo do ove septicke jame koju je nazadnjacka vlast napravila. Da vam prvorodjeni izda naredbu skaci u bunar svi bi poskakali.

      1. Zitelji Hong Konga se preko mobilne aplikacije organizuju.Sta cekamo mi? Da kazemo da necemo jer je na protestu neki politicar?!Nemate opravdanja, imate odgovornost prema svojoj deci.Pozivam jos jednom one koji imaju iskustva i znanja u it tehnologijama da naprave takvu aplikaciju.

  5. Ja ne bih vise o Vucicevim lopovlucima, nezavrsenim a otvorenim putevima, Vulinovim vojnickim cizmama, doktoratu Nese sline/i diploma fakulteta je sumnjiva/, aplauzu sa poskokom Marka Djurica… Izbori sa jednakom zastupljenoscu u medijima, ili neka se takmice Seselj, hibridni radikali, zvani SNS, Ceda, Canak…

  6. Iako sam Srbiji jos prosle godine rekao laku noc vas koji ste ostali tu i dalje podrzavam.

  7. Izbora će biti, poštovana gospodjice,a drugo je pitanje hoćete li vi učestvovati.Vaše je pravo – učestvovati ili apstinirati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.