Vučić: Oni koji slave Oluju treba da znaju da umemo da odgovorimo snažnije, ali nećemo

Ostavite komentar


  1. Duznost svakog Srbina je da priča i seća se žrtava u Pogromu Oluja

    1. Molim,zasto je to duznost.Ne osecam se duznim.I nemam nameru pricati o you temi.Ikad

      1. Zasto se ne okupite vas dvesta Trista hiljada pa krenete da se vratite na svoja ognjista.
        Dana’s he drugo vreme,hrvatska je u evro zoni I ne bi smeli nikoga da pipnu samo se pitam da li bi u toj koloni bio Atlagic,Martinovic,Mihajlovic Linta I svi oni Koji su sa vama ili pre uteklil da li bi napustili svoje privilegije a polovina natodne Skupstine je udomljeno .

      2. Tomislav Mihajlovic:Da je se tebi tako nešto dogodilo onda ne bi pisao takve gluposti.

      3. A ko te bije po ušima??!!Čovek govori o Srbima-što se ti osećaš pozvanim??!!

    2. Veruj mi da imam pametnija posla, nego da pricam o proslosti u kojoj sam i ja izgubio bliske osobe.

    3. @Sofija Kovacevic***Dužnost svakog Hrvata je da priča i seća se pogroma u Vukovaru,Muslimana da se seća Pogroma u Srebrenici,Opsade Sarajeva…etc.! Šta je radila vojska tzv.“rsk“ za vreme „OLUJE“? Gde su bili martić,hadžić,babić,cap. dragan,arkan,šešeljevci,“beli orlovi“, i ostala paravojska iz Srbije? Transportovali otetu belu tehniku i vozila za Srbiju pa nisu imali vremena da ratuju? Možeš ti da se „sećaš i pričaš“ o bilo čemu ali ne smeš da pomeneš da se radilo o dogovorenoj evakuciji civila a ne progonstvu! Uostalom,ko si ti da određuje šta je čija dužnost?!

    4. @Sofija…Dužnost svakog Srbina je da priča i seća se žrtava Albanaca civila za vreme Balkanskih(1912.-1913.) ratova na području sadašnjeg Kosova i Albanije a koje je pobila srpsko-crnogorska vojska u nameri izlaska na Jadransko more! To se ne pominje u srpskim školama!

    5. Svaki dan se setim kada posetim dete u stanu koji je iznajmio od izbeglice koji on za dzabe dobi,kada se setim posla koji sam izgubio kao tehnoloski visak da bi zatim izbeglice bile primljene.Setim se svaki dan i nikada Hrvatima necu oprostiti sto nam ih poslase.

    6. Sofija Kovacevic:I dužnost i obaveza.Ovako zlo se ne sme nikada zaboraviti.

    7. Dužnost jeste da se žrtve ne zaborave, ali ovo je samopromocija Vučića i Dodika u cilju navlačenja glasovva Kolindi. Podsjetiću vas da je prije nekoliko dana Dodik proglasio Pelješki most za vitalni nacionalni interes, a Vučić se nije oglasio.

      Politika je samo interes pojedinaca, a priča o nacionalizmu je samo sredstvo da se dođe do lakšeg bogaćenja (otimanja novca od naroda).

    8. Mile i Aca, ko petak i subota. I dete da usvoje, što, pa dvadeset prvi vek živimo.

    1. A sto se vi poloticari lepo poubijate medju sobom i pustite nase narode da zive u miru i slozi . Niste nam potrebni ... kaže:

      Da nije bilo Vucica , Seselja i Tome ne bi bilo ni oluje …

  2. Злочиначка акција „Олуја“ је највећи злочин од времена Јадовног и Јасеновца, и завршетак пројекта започетог у времену ендехазије, и једне идеје зла, идеје о лијепој њијевој без Срба. довршен је погром над родом нашим.
    Злочиначка акција је пројектована у кухињи једне агенције, тамо далеко преко велике баре, и ту наши Срби у Републици Српској Крајини нису имали шансе, ишла је темељита припрема овог злочина, извођаци радова, они који ће одрадити крвав посао, ниткови у тадашњем хрватском војном и политичком врху.
    Данас ћемо се подсјетити на те наше страдалнике, мученике, право на пмћење на нико не може забранити, памтићемо и зликовце који тај злочин починише, а и сподобе који су данас славити овај погром, и сподобе су то и који ће то пропратити злурадим коментаром није лоше упамтити.

    1. @Khal Drogo*** Vaš je problem što ste izgubili ratove koje ste započeli pa sada kukate!Jadno,patetično! I ne znaš koje su bile prve žrtve „balvan revolucije“?! Ne znaš da je JNA trebala da brani sve narode SFRJ a da se stavila na stranu samo jednog?

  3. Аркан и капетан Гаги су оправдано одсутни, али где су Јовица и Френки да стану у први ред?

    1. Idi plači na njofrinom grobu!!Uzgred,kao hrvat vidim,nisi zaboravio ćirilicu!A možda si ti naše g…no(upoznao sam takvih,jednom sam čak nalupao nekoliko pedagoško-vaspitnih šamara)…Sad beži na drugu stranu ulice kad me sretne..

  4. Rat se sastoji u tome, da se ljudi, mada jedni druge ne poznaju, međusobno ubijaju na zapovest ljudi koji se vrlo dobro poznaju, a uzajamno se ne ubijaju.
    a. ajnštajn

    1. Fenomenalna, pored ostalih i mnogobrojnih, misao velikog naučnika koja mnogo toga kaže, a i poručuje. Ali ko će to da shvati i koga to interesuje? Stado ili stada su tu samo da bleje da bi pre ili kasnije završili u klanici. Nažalost!

  5. Ta Oluja je bolno secanje za nas Srbe,sto su uradili Hrvati (ustase),uz veliku pomoc zapadnih zemalja.isto je tuzno gledati Vucica i Brnabicku ( novostalu tatu),kako oni odaju pocast ,a unistavaju sve sto je nase -Srpsko!

    1. @Bob***Šta je vaše „srpsko“?Zašto ga niste odbranili? Pa ti i nemaš pojma šta znači „ustaša“! Ako su to po tebi svi Hrvati onda si ti u ozbiljnoj koliziji sa realnošću!Adio!

    2. Kada ste formirali SAO Mao Krajinu i proglasili drzavu, cak ste i skupstinu formirali pod komandomArkana i ostatka JNA sta ste ocekivali da ce hrvati da vas trpe I vas terror prema hrvatskom stanovnistvu. Kada se suocite sasvojim zlodelima po Hrvatskoj i Bosni i nazove te pravim imenima ljude kao sto su Vucic i njegovi koalicioni partneri iz SPS koji su u ime srpstva sirili nacionalnu mrznju i zlocine u to ime onda ce te moci da prozivate ove sto velicaju Olule i druge akcije sa druge strane.

  6. Јесмо ли нешто научили? Два велика светска рата нису успела Србе померити из Крајине. Зашто? Србија није била сама, имала је иза себе моћне савезнике САД, Британију, Француску. И онда на сцени један луди режим који није могао схватити да Америка и Енглеска нису постале пролетерске, него је пао и СССР. Хрватска по други пут у једном веку прави геноцид над православним живљем, и даље користи плодове једне сулуде међународне политике коју води садашњи режим. Србија у чељусти лава ће се руским старудијама и кинеским „пријатељством“ одбранити од НАТО?

    1. Onaj ko nerazume Hrvatski strah nezna zbog čega tolika slavlja oluje.
      A upravo ti Rusi i Kinezi ce ih dobro počistiti kad reše da počiste njihove saveznike.
      Ta „starudija“ će im doći na naplatu samo nevidim koliko će nas Srbe to koštati.
      Nismo dobri trgovci, kod nas roba uve bila jeftina.

    2. I naravno Rusi su prvi priznali Hrvatsku tako da o bratstvu možemo pričati samo u kontekstu pojedinaca i grupa koje su se borile na strani Srba. Carska Rusija je bila bratska država a, sovjetska nikad pa ni sad…

  7. Žalosno je to bilo i još uvek je. Još žalosnije je što tamo u kontinuitetu, a kod nas ponovo iste političke opcije kao u vreme „Oluje’.

  8. Dokle će mo da slavimo poraze, Hrvatska nas je vojno porazila i to je to, a mi slavimo ( kao i Kosovski boj ).

    1. Tacno! Umesto bukagija za porazenu drzavnu politiku prljava igra sa narodom se nastavlja!

      1. Ako je i bilo nekafa neke sumnje safa je konacno vise nema.Fanas je.radodnp oyvorio svoj portal za najvece mrzitelje Srba kpjoma se cak i istase dive.Svaka vam cas Sorosevci.
        Samo me onteresuje ko vise para fobija od SorosaVi, B92.ili Blic.Ja ipak mislim fa ste vi zaslzili najveci „donaciju“Najvredniji ste.

        1. Od soroša najviše para dobija Vučić, to ti je valjda jasno, osim ako nisi prespavao, kao što msi prespavao B92 jedno par godina unazad (sad su „vaši“..)

      1. Zao mi je ljudi, strasno je izgubiti nekog ili biti proteran. Posto sam relativno mlad pitam se gde je Srbija bila kad je bila oluja. Zasto nije zastitila svoj narod? Vucic Vulin Seselj i Dacic su bili i tada u vlasti, zasto nisu reagovali???

  9. Gosn Vucicu vi ga narodski malo palamudite,vidjelo se tih godina sve.Zadnji ratovi na Balkanu a i drugi svjetski su pokazali da Srbin bez komande i cvrste ruke je pisi propalo.

  10. Srbi su narod koji je izdrzljiv, hrabri i u svemu su istrajni, nikada ih necemo zaboraviti, neka im je vecna slava.

  11. Zato mi i dalje treba da se spremamo i naoružavamo za odlučni obračun koji će se dogoditi ne našom željom, ali će doći i mi moramo tada da budemo bez milosti u obračunu sa njima.

    1. Molim nadležne da odreaguju i pisca gore napisanog komentara privedu zbog ratnohuškačkog i unemiravajućeg komentara , pretnji i govora mržnje!
      Nadam se doktore da ćete i ovaj put biti vrlo brzi i efikasni.
      Unapred zahvalni uznemireni građani.

    2. E moj Đorđe dabogda da se ti prvo obračunaš u svojoj glavi i tamo završiš rat.

  12. Ako već smatraju Hrvate večitim neprijateljima, onda ne razumem kakvo je iznenađenje i pouka u vezi Oluje, zar ne bi pametnije bilo popisati stradale i podići spomenik sa njihovim imenima, a onda pošteno priznati vlastitu krivicu zbog nespremnosti, lažnih obećanja i neičinjenog od strane matične države, odnosno pojedinaca koji su je tada predstavljali.
    Setimo se Vučićevoj govora u Glini, Miloševićeve tvrdoglavosti u postavljanju totalno nesposobnog rukovodstva Krajine i nepristajanja čelnika bosanskih Srba na bilo koje rešenje manje od države.
    Da li se ovi koji sada tuguju, sećaju kako su prognani dočekani u tzv srpskim zemljama i kako im je država obećala sigurnost kada ih je gurnula u rat, a posle digla ruke od nih.
    Od Hrvatske se nije moglo ništa dobro očekivati, jer protiv nje se podigao ustanak, zar je neko normalan mogao očekivati pobedu u apsolutno neravnopravnoj borbi?

  13. Gadi mi se ovaj lazni narikac koji je zaboravio svoj ratnohusacki govor u Glini ! Cuj on moze da odgovori snaznije ali nece jer je postao pametniji ! Sto nisi doveo tvoje cetnicke vojvode iz radikala da naricu sa tobom zajedno ?

    1. Sva sreća pa postoji snimak na YT tog njegovog govora u Glinu neposredno pred Oluju. Ima nas koji pamtimo malo duže.

  14. Zašto su Srbi iz Krajine učestvovali u napadima na područje Bihaća i Cazina, koji su skoro pa 99% naseljeni Bošnjacima? Zašto niko ne spominje njihove zločine nad Hrvatima sa područja Krajine? Zar sve to nije vodilo ovakvom razvoju događaja da su sada bukvalno Srbi na području Krajine svedeni na statističku pogrešku?

    1. Tudjman je u Hagu osudjen za udruženi zločinački poduhvat u Bosni.
      Šta mislite zašto?

      1. Nije tacno. Ni optuznica nije podignuta zato sto je umro.
        Protiv Milosevica nije zavrsen proces iz istog razloga. I on pobeg’o u smrt.

    2. Hazime, koliko se secamo, u Bosanskoj Krajni, pod ‘Babom’ nikakvih zrtava nije bilo, Muslimani i Srbi su zahvaljujuci mudrosti i ratnom dogovoru sve do Oluje cuvali jedni drugima ledja od ‘Novoustasije’, trgovali, i klonili se nevolje, i ako na obe strane do ziba naoruzani. Babina vojska nije imala mudzahedina i balija, samo lokalne Muslimane koji radije ne bi da ruse srpsko, kao ni srbi muslimansko. I ako u srpskom okruzenju, Velika Kladusa je bila sve ono sto balijska Srebrenica nije, a trebala je! Da je muslimanske pameti, Fikret bi sedeo u stolici Predsednika BiH, i danas bi ste imali mnogo drugaciju Bosnu i Muslimansko-Srpske odnose!

  15. Oluja je jedan od najtezih i najbolnih dogadjaja u istoriji nas srba ali tuzno je gledati Vucica, Dacica i ostale ratne huskace devedesetih koji su svojim postupcima doveli do oluje koji i dalje vode srpski narod u propast

  16. Reče vam Vučić, Krajišnici,
    – ostanite večno u Srbiji.
    ????????????
    (i glasajte za mene)
    Ne slušajte ga.
    Tražite da država Srbija pomogne kako zna i ume da se vratite na imanja za koje imate tapije, vlasništvo,…

    Laž je da niko pre njega nije tražio da se Oluja ne zaboravi i da smanjuju žrtve.
    Lažu i on i Dodik.

    Tadić 2010.: Ne zaboravimo zločine u „Oluji“!
    Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da se zločin na Srbima u Hrvatskoj tokom akcije hrvatske vojske „Oluja“ 4. avgusta 1995. godine ne sme zaboraviti.

    Povodom 15 godina od ovog zločina Tadić je u utorak u razgovoru sa predstavnicima Udruženja poginulih i nestalih u Hrvatskoj rekao da „moramo rešavati sa Hrvatskom probleme sa kojima se suočava većina porodica u procesu povratka“.

    „Ti problemi su vraćanje stanarskih prava, obnova imovine, neisplaćene penzije, konvalidacija radnog staža, kao i problemi u procesu stambenog zbrinjavanja, nemogućnost otkupa dobijenih stanova i problemi vezani za dobijanje državljanstva i za ekonomsku održivost povratka“, naveo je Tadić, i dodao da će danas biti na parastosu ubijenih u „Oluji“ u Crkvi svetog Marka u Beogradu.

    Članovi udruženja preneli su Tadiću da se ekshumacija tela poginulih odvija veoma sporo i upozorili da nije rešena sudbina više od 1.352 osobe, koje nisu pokopane u masovnim grobnicama, od 2.100 onih koje se vode kao nestale. Sastanku je prisustvovao predsednik Komisije Vlade Srbije za nestala lica Veljko Odalović.

    1. Dakle, Vučiću bi bilo bolje da radi na rešavanju ovih problema nego što vas poziva da u Srbiji ostanete „večno“.
      Država Srbija mora vam u tome pomoći.
      Od zapaljive retorike nemate ama baš ništa.

  17. Zuto ustasko glasilo „Danas“ u kombinaciji sa Zutim RTS-om su obicne propagandne masinerije svjetskih Srbomrzaca. Kako vas nije sramota da tako perfidno radite protiv svog naroda i svoje drzave. Takva OLOS nikad vise nece doci na vlast. Narod ce poceti da vas tuce po ulicama. Za saku dolara i gram vlasti i rodjenu majku bi prodali, a kamo li drzavu. 3.14! Nemoj Admine da me brises. 90% naroda ovako misli o vama IZDAJICAMA. PI!

    1. Ehhh moj Milose Obilicu nije tebi lako. Od slepila i sam ne razumeš šta, koga i zašto kritikuješ. U glavi su ti samo srbomrsci, ološ, izdajice, nekakvi „zuti“,……… i to ti je, izgleda, idejna hrana. Eto Admin „ustaškog glasila“ te, kao što vidiš, nije „obrisao“ i dozvolio je objavu izliva tvojih bolesnih strasti oličenih u prizemno – provincijalsko – mahalskim lupetanjima. Ludolfov broj, koga si nesmajno upotrebio u nesrećnom komentaru, trebalo bi da znači – ŠTA??

    2. Upravo suprotno, ako iko čini loše Srpskom narodu je upravo ta 30 godišnja ratnohuškačka crveno crna koalicija udružena sa spc kojoj vetuju samo „patriJote“ t.j. glupani kao ti, a kojih je , na sreču nekih mizornih 10%. Sreča da tome dolazi i da će se Srbija konačno, jednom za uvek, rešiti tih anavog, i ako će se teško rešiti semena zla koje su posejali zadnjih 30 godina.

    3. 90% borova i ljudi koji su svoje dostojanstvo prodali ovim manipulatorima na vlasti to verujem.

    4. Са ових 90% погоди га ко прстом у задњицу!

    5. Možda mogu da razumem vaš bes i frustraciju ali nije u to vreme „politiku“ vodio Danas nit „žuti“ već Milošević, Šešelj i njihovi satrapi. Što svoje frustracije niste uputili na pravu adresu na „glavnog govornika“ na ovom parastosu: Em taj lik nema obraza da posle svega da se pojavi i govori takve gluposti em ljudi koji su sedeli da ga slušaju i gledaju deo čopora 90’ih na bini nemaju ni malo samopoštovanja. Inače nemojte o „..po ulicvama“. 2000 ste se svi sklonili ispod nekog kamena ispod kog ste ispuzali zahvaljujući Tadiću i dolasku na vlast ološa 90’ih.

    1. Hana.Koje izivljavanje i nehumanost?Nakon cetiri godine nepriznavanja hrvatske drzave i okupacije trecine Hrvatske , hrvatska vojska je izasla na međunarodno priznate granice i ostavila narodu izbor.U stotinama sela i gradova hrvatski narod nije imao izbor…

  18. Ratnom gubitniku je ostala jedino patetika,posipanje pepelom,jadikovka…svake godine.Postali ste dosadni,i glumci,kulise,scenario!

  19. Znamo o tome sve Vucicu, …
    Ti si musko, ali si u stvari zensko, …
    Ti si ‘Vodja’, ali nemas pojma kuda nas vodis, …
    Ti bi da otpises Kosovo, ali ne bi da te uhvate, …
    Ti si radikal, ali neces o tome, …
    Ti ces da obecas svasta, ali neces da uradis nista, …
    Ti si politicar, ali si iskompleksirani cipuljicki cobanin, …
    Ti volis da pretis, ali ces da kukenjas preko Pinka, do neba, kada dobijes cusku, …

  20. Najbolje bi bilo da su na ogromnom video bimu pustili Vuckov govor iz Gline onomad. Onaj na kome ,kako je govorio u lijepoj njihovoj, nikada nije bio. A moze i bilo koji njega i srBskih dusevnih otaca, umnijeh glava od 89-95. Cisto da se podsete kako je sve pocelo . Ko sa milosevicevom udbaskom bagrom tikve sadi ovako prodje…

  21. Da mi je samo znati kako misliš da Srbija može snažnije da uzvrati?! Bio si deo totalno promašene politike Miloševića i SPS-a i sada držiš čas regionu. Pokaži bar malo političke mudrosti i umukni. Ne preti kada Srbija nema ni dovoljnu vojnu, a ni ekonomsku moć. Dani prolaze i sa njima će konačno proći i devedesete koje se ogledaju u tvom liku i delu.

  22. Vučić bi jednom rečju nije podsetio na junačenje svoje i njegovih satrapa iz Bg. dok su histerisali o tzv. liniji Karlovac….Nije valjda zaboravio taj tekst? Čudno da ga niko od prisutnih nije podsetio. Kako je taj narod izmanipulisan.

  23. Na pamet naučena uspavanka za unutrašnju predizbornu svrhu.Krajišnici se za to vreme otimaju za pasoš sa šahovnicom pomoću koga rade u EU i žive dostojno civilizovanom čoveku.Nama ostaje motanje kablova i Gebelsovska propaganda mafije koja nam je uništila Srbiju.

  24. Не разумем, шта то Хрвати до „Олује“ нису радили Србима, па су у „Олуји“ урадили ? Што би рекли, ништа ново. Према томе то што се „Олуја“ догодила, превасходно је криво српско руководство, све са садашњним говорником и још многима међу њима.Ни овај, као ни претходни покукшаји колективног прања кривице ових лицемера, неће проћи ни овај пут.

  25. У преводу поднаслов гласи: Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Крушедолу да је постао паметнији и да је учио на својим грешкама и поручио онима који славе „Олују“ да не треба да мисле да Он не уме да одговори снажније јер „уме, али неће“ и истакао да је „обавеза његове СНС да нам се више никада не догоди неслога“.

  26. Kao sto si branio one jadnike u Glini!! , tako ces braniti i kosovo i Srbiju!!
    Sve sto si zapoceo sa tvojim uciteljem i sve sto ste dotakli, unistili ste!! Polako tone i Srbija, dovodis nam firme gde se radi za 300e , i hvalis se time!! Nemoj molim te da nas samo ti branis!!!

  27. Hrvatska je zemlja izgradjena na muci, patnji i mrznji prema drugima,najvise prema Srbima. Politicari truju Hrvatski narod da da treba Srbiju mrzeti. Srbi nikada nisu slavili svoje zlocine kako to cine Hrvati, nikada nijsmo sirili govor mrznje a mnoga pitanja poput proterivanja Srba, srpske imovine, nestale i nastradale Srbe itd itd nikada nisu i najverovatnije nikada nece biti resena.

    1. Koliko mržnje u jednog od učesnika balvan revolucije… Ako živiš u Srbiji, ponašaj se kao pravi srbijanac, ne kao Šešelj, Dodik ili Vucic… Oni žive u Srbiji ali nisu srbijanci i njih se srbijanci stide, a verujem i ostali srbi koji su došli u Srbiju da žive.

    2. Bravo Luka! „Srbi nikada nisu slavili svoje zlocine..“…Srbi jedini slave i sve svoje poraze kojih je znatno vise nego pobeda..

  28. „obaveza srpskog naroda da nam se više nikada ne dogodi nesloga“… reče on i ne trepnu. Pa ti si taj koji je delio narod i tada i sada. Većih zlotvora od svih vas iz devedesetih nema. Mladost ste nam uzeli a sada glumite mirotvorce i evropejce. Možete da nosite skupa odela ali gospoda i deo prave elite ovog naroda nikada nećete biti. Svi ste vi bili i ostali novinarčići u pokušaju, propale vođe navijača, izmišljeni najbolji studenti, poltroni, ulizice i izdajnici. Sud istorije stiže sve, pa tako i vas. Ostaćete zapamćeni kao jedno on najvećih zla koje je zadesilo ovaj narod posle N.Pašića i njegove ekipice profitera.

  29. Sinoć je u Krušedolu obeleženo stradanje srba u akciji Oluja pod nazivom „Oluja je pogrom“. Ponovo smo se uplašili da ne povredimo hrvate i druge u svetu i ponizili sebe. Pitam se zašto to stradanje srba nismo nazvali „Oluja je genocid“. A svi drugi oko nas veoma lako potežu za rečju „Genocid“. Muslimani govore i ponavljaju, pa posle tih silnih njihovih ponavljanja i svet govori da je „Srebrenica geocid“. Hrvati nagoveštavaju da će Srbiju da duže zbog Gnocida, albanci sa Kosova kažu da će Srbiju takođe da tuže zbog genocida. Pazite, svi upotrebljavaju reč „Genocid“, a oni dobro znaju zašto to rade pa to nije slučajno. Iako reči „Genocid“ i „Pogrom“ imaju slično znaečenje one nisu iste. Čak bi se moglo reći da reč Pogrom predstavlja deminutiv reči Genocid. To se jasno vidi iz različitih rečnika stranih reči.
    Ono što je najvažnije, treba naglasiti .u međunarodnom pravnoplotičkom sistemu samo je reč „Genocid“ prihvaćena i to rezolucijom Generalne skupštine OUN 02. dedcembra 1946.godine, za za zločine koji predstavljaju sistematsko uništavanje i istrebljivanje naroda ili etničke, rasne verske i druge grupe , zločin učinjen s namerom da se potpuno ili delimično uništi neka nacionalna , etnička ili verska grupa.
    Po ovoj definiciji Oluja jeste genocid, i to pre Srebrenice, i svih drugih zločina i stradaja za koje nas optužuju. Osvestimo se i počnimo da poštujemo sebe i svoje žrtve.

    1. @Miloš*** Koji sud na svetu je presudio da je „OLUJA“ genocidna akcija,da je neki hrvatski oficir ili političar učesnik ili pomagač u genocidu? A takva presuda postoji protiv srpskog generala,Radislava Krstića u slučaju Srebrenice,a što vi negirate!Iz tzv .“sao krajine“ nisu odvajani vojno sposobni muškarci i streljani,kao u Srebrenici! Verovatno „ne znate“ i kako se postupalo prema pripadnicima hrvatske nacionalnosti prilikom osnivanja tzv.“sao krajine“ na području Hrvatske? Sram vas bilo!

  30. „Umemo da odgovorimo snaznije ali necemo“hahahaha….U stilu „drzte me da ga ne prebijem“ hahahahahahahahaha

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.