Počela čistka među naprednjacima u Požarevcu i Kostolcu

Ivan Savić isključen iz SNS-a

Ostavite komentar


    1. Imas gresku u nadimku. Ispravno je BOT-e a ne bole !
      Cistke tek treba da pocnu, sekta treba da se istrebi !!!

  1. Laz, da je Ivan Savic trazio pogodnosti za svoju suprugu koja u tom drzavnom preduzecu Ima jedina drzavni ekonomski fakultet, a koju je naprednjacki Direktor bukvalno izbacio sa mesta referenta za javne nabavke, da bi postavio svog pasu a ona molila da je neko od busaca ,vozaca primi u neku od kancelarija , bukvalno je uzbacio is upravne zgrade da bi napravio mesto za svog pasu I Jos nekoliko naprednjacki, pa je Ivan Savic morao da trazi pomoc a NE privilegije za svoju suprugu, to svi mogu da potvrde u PD Georad, a gospodin Direktor je magistar ne zna se cega I to ce jednog Dana sve da se proverava. Ovaj slucaj mi je odlicno poznat, list Danas iznosi neproverene cinjenice, onako kako im Naprednjaci nafiluju.

  2. Ma jos jedan „skec“ u reziji vrhovnika Aleksandra Vucica, toboze cisti redove svojih neposlusnika i mangupa u svojim redovima. Takvih Savica „sitnih riba“ ima na desetine u svakom naprdnjackom odboru odnosno po opstinama gde imaju vlast. Takva im je bila vrhovna selekcija od samog vodje Aleksandra Vucica, najgora olos i fukara kako iz „prelaznog perioda“ SRS u SNS tako i jata preletaca ( uglavnom losih ljudi ) iz drugih propalih partija a pogotovo iz DS-a DSS-a i G17+ ( potonji regionalci Dinkicevi ). Ovo je cist igrokaz za siroke narodne mase i za unutarstranacku naprdnjacku disciplinu. A kada bi se malo bolje sagledala stvar, kompletna organizacija je zasnovana po mafijaskim principima, na vrhu „hobotnice“ je A.V. KAPONE a dole nanize sve boss-ovi i boss-ici do Mesne zajednice. Prema tome ovo je po onoj narodnoj izreci „tresla se gora rodio se mis“ ili “ drz te lopova“ a lopovi mazu li ga mazu, izgubili svaku meru, od kapitalnih i mega kradja pa sve dole nize rangiranih koji samo „kraduckaju“ sto rece nekadasnji „kapitalac“ Velja Ilic.

    1. Bravo za Vladana Velimirovica, sve je tako kako kaze, pitanje kako se izboriti s tim?

  3. Šta je sa pozegom od predsednika.
    do urbanizma. katastra komunalno svi rade kako žele. a gde je tu poštovanje zakona?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.