Počela sednica Predsedništva SNS, prisustvuje i premijerka Ana Brnabić

Ostavite komentar


  1. Cekaj bre..od kad je brat Brnaba clan predsednistva SNS?Koliko je poznato nije ni clan stranke..a sedi im na predsednistvu..?!?!?O cemu se radi..ili mu to dodje poput onog Mng Jova Bakica,da EWB nije Trilaterala u Srbiji..a isti doslovno isti ljudi vode Trilatrralu i EWB u Srbiji..!!!Sto kazu dolinom Morave jok nego nije..jedno..isto..a po definiciji pogubno po politicku scenu Srbije a za narod teska propast..

  2. Premijerka Srbije prisustvuje sednici Predsedništva SNS?! Pošto nije član SNS-a Ana prisustvuje kao?

  3. koliko ima poverenja u SNS kadrove pored gomile nestranačkih ministara govori i da mu Ana dolazi na GO stranke.

  4. Valjda ce danas konacno odluciti da me prime u SNS? Ubi me ova neizvesnost.

  5. Nije ona tamo svojevoljno. Uhvacena je u necemu (ona ili njen brat), od strane sluzbi, ciji su izvestaji omiljeno jutarnje stivo Vucica, pa je sad voda na povocu kao i Tomu Nikolica…

  6. Šta na toj sednici, gde su svi za, a samo 1 protiv i izglasa to što jedan hoće traži ova „tetk@“ ili šta već malom Igoru, drznica, flajerka ili šta već bezlično?

  7. Kao u dobra stara komunistička vremena. Za sve se pita jedna partija, prate ih kamere, funkcioneri države dođu da ih podrže, objasne crkvi gde joj je mesto – ona ih blagoslovi…. Idila za raju. Posle 30 godina od „sloma jednopartijske države“ vratili smo se u pedesete prošlog veka. a sve zato što nije bilo lustracije i restitucije. Sada je kasno…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.