Vučić na sednici SB UN o Kosovu: Neko mora da zauzda Prištinu

Ostavite komentar


  1. 28 godina jedni te isti ljudi veoma uspjesno u Srbiji prodaju maglu a re
    a narodima u regionu probleme.

    1. Da. Slobisti su sve to stvorili. Sad kao kukavica podmeću jaja drugima. Pa vodili su takvu politiku da su svi iz YU pobegli od njih (tj Srbije).

  2. U svom izlaganju Tachi je pomenuo Jeremicevu inicijativu o misljenju Suda pravde. Kao da je naruceno od Vucica. Nije slucajno.

    1. Pa naravno da nije slucajno. Sve je ovo predstava za polupismenu i krezubu Srbiju. Izdajnik i diktator. I bolje mu je da prica na srpskom posto engleski ne zna dobro.

      1. A vas komentar je odgovor, glupe, neodgovorne, dezertersko-drfetisticke bulumente, koja o sebi misli da je najlepsa i najpametnija. Kako je hladila ona pesmica koju smo u ili u prvom razredu? „Uzo majmun stari ogledalo neko, pa video sebe i ovako reko. Gle kako je ruzan, gle kako je dlakav, bas ti Boze hvala sto ja nisam takav“?!

        1. Ha,ha,ha…. vidi ovog polupismenog botinu kako brani izdajnika i diktatora. Istina mnogo boli.

        2. Gospon Zoran,ti je izgledas jos pevas,normalno kad si sam .Pesmu o majmunu,onu drugu pevas ti moj gospon Zoran po skolama.Idemo dalje ja i ti gospon Zorane

      2. Kako te nije sramota, i tebe i adminudtratora koji objavljujevovu tvoju glupost. Pa se posle pitajte sto gubite nabizborima. Sa takvim ponasanjem opozicije uskoro nece biti. I za to cete biti sami krivi.

        1. Bote,Niki (bolje reći,Niki i Ništa): znači ,ni proglašenje šiptarske vojske na srpskoj zemlji, po tebi,nije rszlog da se ne nastavi ‘dijalog’ Beograda i Prištine u Briselu (gde ćeš,već kroz neki dan,trčati ka zec!)

  3. Sad je prilika da svetske sile spreče frankeštajna od zemlje da napravi još veće probleme drugim zemaljama na svetu.

  4. ko koga poderzava …
    serbiju : Rusija , Kazikistan , Kina …
    Kosovu : USA , U.K , FRANCUSKA , HOLANDIJA …

    … serbijo kuda ces u EU ili EVROAZIU ?

    1. Mi ne idemo bilo gde. Ostajemo tamo gde smo oduvek bili. Srbi na prostorima Srbije. Albancima, srecan put u USA, UK, Holandiju ili Francusku. Mislim da vas te drzave, i ti narodi, bas zasluzuju. Neka vas primaju oni, bas kao sto smo mi Srbi primali „izbeglice“ iz Albanije, koje su organizovano „bezale“ od terora E. Hodze, samo sa jednom namerom; da zauzmu tudje prostore i proteraju vlasnike tih prostora odnosno Srbe. Kao sto danas vidimo plan je skoro ostvaren.

    2. @Kosovar, Albanac, Ferizaj i kako se sve jos ne potpisujes.

      Da, Srbiju podrzava Kina, buduca vodeca ekonomska i politicka drzava na planeti, Indija, Rusija, Spanija, Izrael… A to sto vas podrzavaju Amerikanci ili Britanci, da li vam je pomoglo da se uclanite u UN? Da li su vam ukinuli vize za EU? Gde ste u EU integracijama? Kako cete pored Spanije, Grcke, Slovacke, Kipra, Rumunije dalje? Na papiru ste dobili „vojsku“? Smesno. Najbedniji ste, sa najmanjim platama i penzijama, najveci broj emigranata i pripadnika ISIS-a, i ne samo to nego ulaganja americkih pa i britanskih i nemackih firmi u srpsku ekonomiju su VISESTRUKO veca od ulaganja u tu vasu „drzavu“. Osim da polupismene aljbanske patriljote bildaju svoj palanacki sovinizam i ne misle o realnosti, sta tacno imate od te americke i britanske podrske?

      1. Kako god da se on potpisuje ….
        @Kosovar, Albanac, Ferizaj ili nekako drugacije , on se potpisuje i pise na jeziku kojeg ti razumes ..kojeg ti govoris .a ti , ti dali osim jezika koji govoris znas jos neki drugi jezik ili si najobicniji muljac sto vredis koliko i znas

    3. @Kosovar

      Hahahaha. dete, pa vi ste jedini u Evropi kojima trebaju vize za EU. Sto vam USA, UK, FRANCUSKA I HILANDIJA ne ukinu vize ako vas toliko vole i podrzavaju? Ti si nasao da se javljas? Hahahahaaha.

  5. Ko na SB UN vise ponizio Srbiju…?
    Dali srbiju ponizavaju njena proslost i sadasnjost ili Srbiju ponizavamo mi albanci sto necemo pod nikakvu cenu da pristanemo biti opet vasa kolonija ..?
    Zar nije ponizenje za Srbiju kad vas predsednik tamo sto nije zaplakao i laze svetske drzavnike trazevi pomoc od njih i SB UN
    Kakvu pomoc on trazi , da SB vrati Srbiji njenu 100 godisnju koloniju Kosovo…?

    1. @fery
      Ponizenje i sramota je kada sve sto imas dobijes muljanjem, laganjem, nasiljem, zlocinima, lopovstinom i uz pomoc svakog okupatora koji se ovde pojavio a da sam nisi nikada bio sposoban ni jedno selo sam da zauzmes. i kada te u UN-u predstavljaju ratni zlocinci kao sto je to slucaj sa vama Albancima
      Kosovo je deo Srbije koje nakon turske okupacije kolonizovano Albancima. Sve sto postoji na Kosovu, pocev od samog naziva Kosovo koji potice iz srpskog jezika, kulturne bastine, imena gradova, reka, planina itd su izgradili Srbi. Na Kosovu ste vi kolonizatori i vreme vam je ili da postujete zakone drzave na cijoj teritoriji zivite ili da idete u vasu maticnu Albaniju pa se tamo izivljavajte.

      1. Kosovo je sad albansko, Kosovo je u proosti bila zemlja albanaca a bit ce i nase i ubuduce. Mitologija koju ste sami uguarali u vasim glavama o kosovu ostat ce jos dugo tu gdje joj mesto ali , onih stotine hiljada tona ispisanih knjiga lazi morat cete baciti u Dunav jer ono sto u njima pise nalik je mitologiji vasoj o kosovu ali , ne podudara se sa stvarnoscu na terenu
        Ako ti neje posve jasno , mi smo TT u nasu maticu a vi niste ovdje sto za tebe bi trebao biti doviljan razlog da se uvieris da su tvoji preci bili u zabludi, doviljan je razlog da se i ti uveris da zivis u zabludi ali, savetujem ti da nesto ucinus kako tvoji potomci ne zive kao ti inacd , da je stvarno ko sto ti kazes da smo mi kosovo kolonizirali , danas bi na kosovu bili turci ili srbi , a mi albanci bili u Karpatima ili Anadiliju …
        zato , daj bre malo o’ladi TT

  6. Rusija je i trazila da se sazove SB UN pa vucic nije mogao nista da uradi da to izbegne ali je zato poveo svog pobratima i poslovnog partnera tachija zmiju da umanji tuzbu Srbije! Ovakvu prljavstinu Srbija nikada nije videla!

  7. Joooj, … kakva blamaza. To sto je uradio nije drzavnicki govor nego kukumakanje ciganke privedene u policijsku stanicu!!! Umesto jos jedne blamaze i ponizavanja cele Srpske nacije, trebao je da povuce potpis i prekine pregovore u Briselu!!!

  8. Mnogo tajni oko Kosovskog problema pocev od prvih potpisnika Slobodana Milosevica do dana danasnjeg u kojoj su ucestvovali svi subjekti politickih partija koji su se izredjali i sad osudjuju nesto u sta su zakuvali probleme i sadrzaj potpisa koji gradjane Srbije kosta i Ekonomskih buducih i proteklih vremena.. Mnogo tajni i skrivenih paragrafa i formulacija sta je stvarno istina gde se obe strane prepucavaju a gradjani Srbije tek nakon nekih godina cuju ponesto novo sto nisu znali. Godine prolaze buducnost nikakva ekonomska kriza je unistila narod i svi su otupeli i skrenuli od problema i siromastva. Oni ovako mogu jos 20 godina da se pretacu a situacija sve gora i gora. U getou su gradjani i na Kosovu i Metohiji i u Srbiji na obe strane zbog diktatora i ogromnih dazbina nameta skupoca i nesigurne buducnosti. Slika na terenu realno sve govori. Narod je pukao i skrenuo.

  9. Očekivan ishod.
    Svet je umoran od kosovske priče.

    Rezolucija 1244 je imala smisla dok se nisu desili privi slobodni izbori na KiM. Srbi na KiM već 17 godina učestvuju na lokalnim izborima na KiM koje ogranizuje međunarodna zajednica.
    Legitimni izbori, zakoni, ustav…
    Sve to daje osnov za „zaokruživanje“ državnosti pa i za preuzimanje odgovornosti za bezbednost građana Kosova….

    Kako vreme prolazi Srbija sa starom pričom od Rezoluciji 1244 je sve dalje od povratka svog suvereniteta nad KiM.

    Treba menjati metod rada.

  10. EU mora da shvati da smo mi vlasnici Kosova. Albanci nemaju državu i ne mogu tako da se ponašaju.

    1. Ha, ha, ha ulepsao si mi dan, hvala ti mnogo. Propaganda jos radi u Srbiju, cuj Kosovo je nase ha ha ha.

      1. @Albanac
        Ulepasvas i ti mnogima dan kada krenes u komentarima da rasipas albansko narcis-mitoman mantranje i demonstriras tu monumentalnu ispranost mozga koja se sigurno nije desila preko noci nego se vidi da su trebale godine i godine da dodjes u ovu fazu.

  11. UN mora da spreči dalje sukobe. Srbija mora vući pametne poteze. Politika mira i rešavanja problema KOSOVA.

  12. Zar je moguće da se ni jedan član opozicije nije javio medijima da osudi formiranje vojske Kosova.
    Opoziciji su bitni izbori u Lucanima .
    Srbi ujedinimo se od nacionalnog je interesa pitanje Kosova.

  13. Махатма Ганди. Зна и енглески. Зна и око новинара. Разуме се у водовод, канализацију. Политички отац је мастер гробарства. Не спава. Не иде у ве це, сатима. Бабић му се диви. Ту су и пријатељи: Гузен-бауер, Курц Себастијан, Блер. А тек корифеји демокрације Си и Ердоган. Да не причам о пријатељу над пријатељима из Емирата. Суринам, Комори, Мадагаскар. Нема зиме за нас јер су сви велики на нашој страни. Па, Путин. Родоначелник демократије у братској Русији. Није ни 20 година узјахао Русе, а, већ се виде резултати. Само да Махатма узме пелцер од руског демократе, и, имаћемо ново доба. Као у време Кобе.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.