Vanredna sednica Vlade Srbije: Vučić poručio da su teški dani pred nama, formirati timove za sadejstvo svih naših snaga

Ostavite komentar


  1. Nadam se da jesu. Jer ako ova bagra i dalje vlada, Srbija kao takva ne treba da postoji. Bolje da njema ni nje ni nas. Dotle je došlo.

  2. Dokle više ti teški dani ? Nama su oni 35 godina sa teškim danima. Zna li to predsednik ?

  3. Od kad ste na vlasti namenski širite nržnju i netrpeljivost prema Zapadu, a širite nemilosrdnu rusifikaciju društva i politike! To nije Srbija i nikada neće ni biti! Srbija je uvek bila progresivna dok se nisu pojavili Slobini i Šešeljovi satrapi! Uništavate nas već više od 30 godina, mjkmvg spalim!

  4. Tim za sadejstvo svih naših snaga: Ana Brnabić, Marjan Rističević, Atlagić, Šapić i Marko Đurić.

  5. a nisi mogao posle vesti o poginulom detetu da npr kažeš:danas smo svi tužni i besni i zato danas neće biti ničega osim odavanja pošte ubijenoj devojčici?

  6. Ovo je sednica Vučića a ne vlade. I koje vlade kad ne postoji?
    Ana je u kom svojstvu? Batrga je bez razloga,umesto da iskoristi poziciju za dobrobit naroda on čuva Putina,Sia da može da nastavi pljačku.

  7. Šteta što „dokazani i provereni stručnjak“ nije bio u ovoj poziciji ’41-45. Opstala bi Kraljevina i otadžbinska vojska 100%. Umesto onog izdajnika Kalabića zamišljam Šapića

  8. Sastavice precednik STRUCNE timove za svaku situaciju.Bar strucnjaka h SNS imamo koluko hoces.Ne zavrsava se akademija tek rako A neke i kongres u Pekingu polozile!

  9. Zato smo dali strancima u 100 posto vlasništva vredne rudnike zlata, litijuma….a nećemo vojni industriju koja donosi mnogo manje novca od tih rudnika.

  10. Jos nista konretno sa kakvim teskocama se Bucko suocava. Ok njega uopte uzima vise ozbiljno

  11. Da vidim kpliko su teški? Jel’ da stavim ručak na šporet da se kuva ili ćemo da zaratimo sa nekim pre ručka, pa ne treba? Ajde javite ako neko zna? Hvala unapred i unazad!

  12. Spasilački tim za bratiju i partiju! Koga ovi iz akademije mladih lidera/kako to grotesno zvuči/ budu čuvali, na..bao je iz mesta!

  13. A mi koji smo željni slobode i normalnog života kažemo da nes je pre te teške dane dovela promašena politika sns

  14. Gorivo ,hrana , komunalije , takse , ekstremno visoke ?To su kljucne teme ?

  15. Ako hoćeš da se ništa ne uradi ili reši ti formiraj tim ili komisiju i ne brini!

Ostavite komentar


Politika

Oglasila se Danica Grujičić o protestima protiv litijuma 10

Oglasila se Danica Grujičić o protestima protiv litijuma

Bivša ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je kako u ovom trenutku smatra da je nepoverenje ljudi u institucije države glavni razlog što protestuju protiv rudnika litijuma, jer "ne veruju da će institucije koje su zadužene za kontrolu imati kapacitet da tu kontrolu i sprovode onako kako treba".

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.