Počelo prikupljanje potpisa za Vučićevu kandidaturu 1Prikupljanje potpisa/Foto: SNS

Širom Srbije počelo je prikupljanje potpisa za kandidaturu lidera SNS Aleksandra Vučiča, za predsednika Srbije na izborima 3. aprila.

Poverenica SNS za Beograd i premijerka Srbije Ana Brnabić, predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor danas su svojim potpisima podržali kandidaturu lidera SNS Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Prikupljanje potpisa počelo je u sedištu SNS odmah posle sednice Predsedništva.

Kako javljaju mediji bliski režimu već su formirani i redovi građana u pojedinim gradovima Srbije koji čekaju da daju svoj potpis koaliciji „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“.

Da će Vučić biti kandidat saopštila je danas Ana Brnabić, članica Predsedništva posle sednice ovog stranačkog tela.

Boško Obradović, kandidat za predsednika Patriotskog bloka upozorio je, pre odluke SNS o njihovom kandidatu, da bi moglo da bude problema sa prikupljanjem potpisa.

„Notari masovno otkazuju overu i napuštaju mesta prikupljanja potpisa. Izgleda da će SNS za nekoliko sati imati kandidata za predsednika“, napisao je on.

Podsetimo, juče su svoje kandidature predali kandidati koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Zdravko Ponoš i Miloš Jovanović, kandidat koalicije „Nada“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari