Završen 10. protest koalicije „Srbija protiv nasilja“: Lazović ispred RTS-a pozvao građane na protest ProGlasa u subotu kod Terazijske česme (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Мој коментар нећете објавити, а желим да знате , обојена револуција вам неће успети јер је народ вакцинисан “петоктобарском” вскцином !

  2. OVO JE POSLEDNJI ALARM ZA SRBIJU , MINUT JE DO 12 !!!
    MLADST OVE ZEMLJE GA MORA SKINUTI SA VLASTI.
    SVE JE UNISTIO ,SVE !
    GRADI IZ KREDITA ZADUZUJE ZEMLJU A IZ TE GRADNJE KRADU NENORMALNO A ZAUZVRAT CE MALO PO MALO NA KRAJU DATI KOSOVO , EPS , POLJOPRIVREDNO ZEMLJISTE , IMOVINU I FABRIKE … A ONDA VISE MLADI NEMAJU SVOJU DOMOVINU. ONDA JE GOTOVO.

  3. Koja cenzura ovde sigurno ima sigurno vise od trideset komentara a objavljeno samo dva,e zato narod i nece da glasa opoziciju,gospodo iz Danas-a krijete ISTINU!

  4. Da li mislite da je narod slept. Policajci Bili brutalni? A kako se zovu oni Koji su razbijali Skupstinu grada? Pitam Grubackog, pa neka odgovori Ako je covek I Ako sme. A Pitam I vas „slobodno novinare“.

  5. Pridruzujem se onima komo tvrde da je vas list strogo cenzurisan. Ni jedan moj komentare nije objavljeno, mada Sam pisao na kulturan nacin, ne spustajuci se na Novo nekih dtugih. Ali vama neogovara objektivan I kulturan komentare
    Siguran Sam da necete objaviti I ova DVa komentara.

  6. Kolikoste demokraticni da objavljujete samo misljenje koja se podudaraju sa vašim jer podrzavate opozicione stranke!Naravno portal Blic-a i svi drugi su demokratski nastrojeni!Ne podrzavam nasilje opozicije ,rusenje zgrade vlade Srbije,pretnje narodu od strane onih koji su placeni od strane drugih zemalja i opozicionih stranaka!Ne podrzavam Mariniku iako je Rumunka jer se ne slažem da majka kuka kako joj je tesko za detetom a prima infuziju zarad fotelje u nekom od ministarstva ili rusenje vlade na ulici! Izbori su pokazali ko je pobedio i treba dostojanstveno podneti poraz jer ako nam oni dodaju za tri godine na vlast tesko nama! Naravno necete objaviti moje mišljenje vec poznato!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.