Završen protest „Srbija protiv nasilja“: Na zgradu Pinka bacana jaja i toalet papir, obezbeđivalo privatno obezbeđenje (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Pink se pere od nasilja u prislom rijalitiju tako što satanizuju zenu zrtvu nasilja I razapinju svaki dan. Ukinuti Pink I rijaliti

  2. @bujke
    Ako je vaša ocena tačna ondanam nema spasa ili nam je mnogo lepo jer ne znamo za bolje

  3. Sutra kad neki budu isto radili na zgradama N1 ili Danasa nemojte da kukate. To je ta vasa briga za novinarsku profesiju

  4. Pa Zeljko je sad na istoj strani sa Protestantism,imaju iste zapadne americke gazde. Otkud sad to? Otkud da protesti postaju antievropski I nedemokratski?

  5. Čovek neće da ukine frekvencu Pinku.
    I šta se preduzima dalje?
    Jalovo ponavljanje šetnji do Pinka ili…?

  6. Sta reci osim da su zavedeni od opozicije.Mislite da ce vam biti bolje kad oni dodju na vlast.Nece budite sigurni u to.

  7. Pink je zlo. A zbog tog zla ćemo jednog dana svi ispaštati. Za 10-15 godina zaboravite reč sloboda, pošto će je biti samo u sećanju. I ovima za i ovima protiv. Prihvatićete na ovaj ili onaj način da budete robovi….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.