Vučić je mucao i propadao u fotelju na CNN, kod Kristijan Amanpur: Poručili su organizatori na kraju protesta Srbija protiv nasilja na Andričevom vencu

Ostavite komentar


  1. Vlast dobiti nećete, samo malo medijskog prostora da se blamirate. Samo to i umete!

  2. Sta vi hocete, da budete vlast razgrabite novac od drzave i da onda pocnete pricu “ kako je prosla vlast“ sve upropastila i potrosila. Pa to je oprobana prica svih kada se grabe za vlast da maznu sve sto moze na teret predhodnih.

  3. Mike-A ti bi da ova poremećena kukavica,lažov,lopov i kriminalac vlada kao Kolonijalna podguzna muva zunzara dok ti ne crknes,e pa nece moci.

  4. Mike@ ovi sada na vlasti organski nevole pare oni rade za istoriju jel tako!?

  5. Upravo se vratio sa protesta.Živi blam.Nikada se nisam pokajao ali od večeras više ni u snu.Koga nam dovodite da priča?Ovo je ludilo mozga.Sve ste upropastili.Ocima vidimo i ušima čujemo a vi nas ubedjujete da nismo dobro ni čuli ni videli.Decu iz Ribnikara više i ne pominjete.Sram da vas bude.Niste vi ni za Zadrugu a kamo li za vlast.

  6. Doći i proći će izbori posle kojih vi viŝe nećete postojati a vala i vreme je da jad i beda nestanu iz ove države da nekažem gomila bednika,budala i nevidjenih lažova i hohŝtaplera,da dičekam dan da u ovoj zemlji se izrodi prava opozicija a ne ova ŝaka jada,a sada ĉemo videti ko će preći cenzus koji se vraća na 5% a poŝto se već prave koalicije za njih je 7% ha,ha nemojte da se uzbudjavate ŝto kaže Ŝoić,politički sam neopredeljen ali ovo ŝto vidim vi ste cirkus i nemožete mu niŝta

  7. Umesto sto se bavite glupostima optuzite Hrvatsku za ekolosku katastrofu koja nam stize iz Osjeka….niste je ni pomenuli veliki ekolozi

  8. Narodu je dosta da zivi u bedi vise od decenije. Vecih izdajnika od SNS nije bilo na vlasti u Srbiji. Samo da pljackaju ..njih problemi naroda ne interesuju.

  9. Dobro botine sta jos treba da uniste da prestanete sa ovakvim ponizavanjem cestitih ljudi?Vi sramotu nepiznajete bahata bando.

  10. Što se ovi jadnici muče da šetaju ulicama? Ima ih toliko da mogu lepo da stanu u jednu školsku učionicu i da kažu šta hoće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.