Protest „1 od 5 miliona“ u Beogradu: Podrška Obradoviću i svim uzbunjivačima

Ostavite komentar


  1. Pokazimo da jos ima etike i casti u ovom jadnom narodu. Nismo svi u rodjacko-kumovsko-drugarskim shemama i nije bas svakog od nas moguce kupiri za sicu da bi gospodari nasih zivota obezbedjivali generacije iza sebe. Podrska protestu.

    1. Vi “jadni“ ste nas i upropastili.Naaveo bih ti sve ko,i kako,ali onda mi ovi ne bi smeli da objave komentar u strahu od JA-Djilasa.

  2. re: odakle mu toliki novac

    Odakle i piza, iz 3D štampača, a dobio ga je teleportacijom.

    1. a neki su zaradili i tako sto su postai poslanici, a posle usli u upravne odbore firmi, pa se zaposlili kao predavaci na visim skolama, fakultetima, dobili mesta predsednika skupstine (na lokalu), i tako. Ko ovo ne shvata, ocigledno je vatreni i redovni gledalac Zadruge i Parova.

  3. Savet: Stvar je vrlo jednostavna, potrebni su vam samo: Jedan (ili vise,ako imate) papir a4 beli iz sveske ili bilo kakav, jedan selotejp (kosta 10 ili 15 din kod kineza,a u knjizarama je kok 25 din) i jedan flomaster (po mogucstvu marker). Napisete “BOJKOT“ na tom papiru, i zalepite bilo gde. Najbolje negde gde je prometno. BEZ STRAHA! To nije prekrsaj.

    1. Ajde zalepite kod mene na kapiju (okretnica busa),pa ćeš videti da je ipak kažnjivo.

  4. Hvala A.Obradovicu! Hvala SVIMA koji ga podrzavaju! Hvala SVIMA koji setaju! Hvala SVIMA koji ce bojkotovati imitaciju izbora i farsu u reziji rezima! B O J K O T ! Pozz iz Velike Plane!

  5. Pozdrav organizatorima! Svaka čast, današnji protest je bio odličan! Bilo je 10ak hiljada ljudi i to nam vraća osećaj da se stvari pomeraju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.