Kosovska Mitrovica: Veliki broj građana na protestu protiv taksi

Ostavite komentar


    1. Protest serba za interes kriminalaca koj ih izvade iz radni mesta da izadju na protestima ovi okupeni danas su autobusima dosli iz 4 opstina Zubim Potok , Leposavic , Zvecan , S.Mitrovica i nije ih bilo ni 400 svaka opstina po dava autobusa i to su isti kao oni botovi Vucica sto idu na ekskurziju sa autobusovima i za sendvic .

  1. BIH mora sada tesno da sarađuje sa Srbijom kako bi Albanci sa Kosova povukli drakonske takse.

    1. BIH je saradjivala sa Srbijom,no rezultat te saradnje je 50% teritorije manje i nekih 100.000 stanovnika manje.

  2. Naslov u jednom glasilu:“BRUTALAN UDARAC ZA PRIŠTINU Nakon razgovora sa Anom Brnabić, OEBS urliknuo na sav glas, Šiptarima GORI POD NOGAMA!“
    Želudac mi se okreće… Hvala Danas da postoje i da u inostranstvu mogu da pročitam kvalitetnu štampu… Šta li se to desilo sa našim novinarstvom.

  3. Gde su 200.000 srba koji su izbegli sa Kosova. Ušuškali se u Srbiju.Znamo li mi da se ovo desava siptarima pa oni bi ustali gde godf da se nalaze u svetu.Gde su Slike gnusno ubijenih srba na Kosovu decenijama. Gde je slika zute kuce. Ne mi ne znamo da se u miru borimo za nasa prava.Naravno da bih se ukljucila ali sa kim. Leposavic, Lesak Trepca Mitrovica sve srbi sada je trenutak da crvena linija bude na mostu. Moramo nesto da uradimo Sta radi danas Akademija nauka, ima li podatke od 1945 god. koliko je prognano pod terorom siptara na celu sa Titom i srbima titovim koliko je srba iseljeno. Imaju li podatke koliko je za to vreme primljeno emigranata iz albanije koji su dobijali po 4ha zemlje i kucu.Gde su podaci kada su siptari poceli sa ubijaju neduzne srbe. 1999 god. branili smo svoju zemlju casno. Dok su oni ubijali nejac.Nigde nisam procitala da se neko zalaže da svetu razjasni situaciju o Kosovu ko su bili teroristi.2005. godina je zaboravljena ko je snimio film o nasim crkvama koje su rusili i palili. Da to ide u svet. Nego snimili su film „teret“ verovatno je od onih poturica koji su svoju bracu klali.Siptari ce pobiti sve sto je srpsko ali ani ce snimati da smo mi pobili njih. Ginuli su nasi ocevi sinovi i braca za vreme drugog svetskog rata, a balisti su na Kosovu ubijali silovali i proterivali srbe koliko su mogli.Mi se povlacimo i patimo svaki srbin kome kuca lazarevo srce boli ga Kosovo i Metohija. Nista bas nista nismo uradili da se pogibije mucenja i progon srpskog naroda koji se decenijama desavao vidi svet.Vucic stalno govori o nekim greskama kako su srbi napravili 1999. godine, pa branili smo svoje. Mi smo branili hrvate slovence makedonce siptare muslimane i sve ostale, samo nismo branili svoj narod. Evo prijatelji iz evrope uzvraćaju nam dobrotom milijon i blizu trista hiljada nasih stradalih u prvom svetskom ratu, ako mi nismo sami za sebe sto bi nas ti bezdušnici voleli.

    1. @ Slavica*** Naročito uspešno ste „branili“ Albance 1912.-1913.god,za vreme Balkanskih ratova,ali to se u srpskim školama ne uči,a Albanci pamte ! „Pa,branili smo svoje!“ 1999.god. I Hrvati su branili svoje 1995.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.