„Ne borimo se protiv Albanaca, već protiv Kurtijeve Vlade, potreban jedinstven front prema Prištini i Beogradu“: Završen protest Srba u Kosovskoj Mitrovici

Ostavite komentar


  1. Mozda kada izadjete da protestujete i protiv terorista zvanog radojicic onda mozda ce vas slusati neko. Inace sve ovo ste sami doneli na svoje

  2. Po onome što ovaj govornik izjavljuje, garantujem vam 100% da je odlučio da postane milioner, naravno sve zavisi od Vučića!

  3. Da ste protestirali zbog ubistva gosp. Olivera Ivanovica jos bi moglo da se pomisli da ima nade! MEDJUTIM, protesti po nalogu Oskara, posmatrano u sirem kontekstu, ukljucujuci pitanje iskopavanja litijuma, ali stvarno!!! da da, most, nestanak, itd itd.

  4. Ni sami ne verujete u ove laži. Kurti nije kompromitovan kao predhodne vlade, koje su šurovake sa srpskim vlastima. I na narednim izborima LVV će imati oko 50% glasova. Kurti be odgovara Vučiću jer nema čime da ga ucenjujr. Što se tiče mosta i njegovog otvaranja, pitanje nije da li će biti otvoren, već kada će biti. A to će se desiti još ove godine.

  5. Da da pa dosta smo se borili protiv Albanaca ubili i terali smo ih gde smo ih videli. A dok je tu srpska lista ne mogu ovaj protest da gledam kao nesto seriozno.

  6. „zabranjuju i ukidaju pravo na rad i slobodnu kretanja“ rece Profa, a protestuje protiv otvaranja mosta. Blamaze! Svih, do jednog!

  7. Jel ovi lažu Albance, Srbe ili sami sebe? Ni jedna Kosovska vlast vama ne valja niti će ikad valjati. Ne lažite

  8. Tri nedelje bio sam u Mitrovici.
    Svi supermarketi u juznom deo su puno sa Srbima koji kupuju bez nikakvog problema. Najmanje 100 vozila sam video svaki dan u juznom delu koji slobodno voze itd…nekome u Beogradu to smeta.

  9. Završili ste visa svojim prkosom i protestvovanjima u Banjskoj. Gotovo je. I da, zahvalite vašem Milanu za to. I sebi,što ste dozvolili da vas tera kao ovce.

  10. Šta radi ovaj Petković ???
    Gospdar je ostano Kosovo u najboljem redu, a ovaj će SVE DA UPRPPASTI !!!

  11. Stvarno mi nije jasno ,da li ste vi na severu ovce ili čobani? Na kraju mu dodje na isto.

Ostavite komentar


Politika

Albanci najavili protest na jugu Srbije 10

Albanci najavili protest na jugu Srbije

Nacionalni savet Albanaca Srbije obavestio je javnost i medije da će protestni skup pripadnika albanske nacionalne zajednice biti održan u ponedeljak 12. avgusta u 11 sati na centralnom gradskom trgu u Bujanovcu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.