Protest „Srbija protiv nasilja“ završio se ispred REM-a, odblokiran saobraćaj u centru Beogradu (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Sve je to mlako, bla bla truć i od toga nema nista. To ove na vlasti ne brine uopste i oni mogu da nas jasu tako u nedogled. Mora to mnogo ostrije i smernije jer da se ne lazemo, ni 5.okotbar se nije desio na miroljubiv nacin i u plisanim rukavicama. Na vlasti su trenutno najgori nasilnici i barabe i sa njima nista necete postici na lep i miran nacin, nazalost.

  2. Jedan veliki protest sa gradjanima iz cele Srbije molim uskoro. Ova vlast od nas pravi budale. Dokle vise, aman, ljudi, bre?! Toliko.

  3. Pitam vas:Da li je blokada saobracaja,nasilje?Ko je taj sto sebi daje za pravo da obustavlja saobracaj?Jel to propisano ustavom?Da li u zakonu ima neka klauzula(ja je ne znam)koja to odobrava?Radio sam kao privatnuk u vreme SPSa,zakidano mi je i otimano. Nije mnogo bolje bilo ni pod demokratama a i sad je isto.Kao rezervisti uskracena mi je i obecana nadoknada. Za sve je bilo demonstracija i blokada saobracaja ali,ja na tome ucestvovao nikad nisam i ako sam ostecen! Ne zbog toga sto sam kukavica,jer da jesam ni sad ne bi ovo pisao,vec zbog toga sto ja nemam prava da uskracujem drugima pravo na slobodu. Kako kretanja ,tako i misljenja i svega ostalog!!! Nasilje je blokada saobracaja! Pa ako ste vec protiv nasilja zasto ne blokirate predsednicki stn,kucu…? Da ne moze ni da udje niko a ni da izadje! E tu bih ucestvovao! Jer on i treba da resava ove probleme a ne obicni gradjani!Pa za sve sto ne valja njega da blokiramo,ko god on bio i kad!

  4. Da ja Vas pitam, da li je voznja ustavno pravo? Jer niko nije tokom velikog broja protesta onemogucio prolaz pesaka bilo kojom saobracajnicom.
    Inace ako Vam smeta blokada drumskog saobracaja, to treba da zamerite instituciji koja je svaki put uredno odobrila organizaciju skupa na odredjenoj lokaciji, a ne onima koji su odabrali odredjenu lokaciju.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.