Počeo razgovor Vučića i stranaka koje izlaze na izbore

Ostavite komentar


  1. Predsednik i nasa vlada ce ne sumnjivo doneti najbolje moguce odluke po nas.

    1. Je li zato nema asepsola i maski u apotekama????? Nisu imali kad da nabave posto su slali u soping u Milano i sad taj isti predsednik kaze virus stigao iz Milana. Da li ste vi, botovi, maloumni??? Nije realno da ste pri zdravoj pameti, a da nemate svest o tome sta je bilo pre 7 dana. “Virus sa fejsbuka”

      1. I jos ih nije blam da se potpisu punim imenom i prezimenom, ako im je to zaista ime.

  2. Koga to za ime Boga treba da interesuje ? Zar RIK nije doneo odluku da se prekidaju sve predizborne aktivnosti ?! Ovaj hoce da kapitalizuje svoje neustavno uvedene vanredne mere posto-poto!

  3. Zanima me izjava Vacica posle sednice.
    I da zna,to sam ja ko mu cepa plakate po provinciji.

  4. Kažete , eventualnog odlaganja izbora ! Pa , kako mi koji smo stariji od 65 godina da glasamo , kad ne smemo da izađemo van ? Znači , moramo da bojkotujemo izbore , hteli ,ne hteli ! Ili će možda neko doći , da glasamo kod kuće ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.