Počeo sastanak poslaničkih grupa i predstavnika medija: Bujošević došao u Skupštinu

Ostavite komentar


  1. Nenadoknadivo je vreme koje opozicija, nezakonitim radom RTS-a, nije mogla da iskoristi tokom čitave vladavine SNS-a. A predsednik se nije skidao sa ekrana državnih televizija.

  2. @Maki 1
    U Srbiji nema a i ne može biti „državnih medija.“ Srbija bi prvo morala da bude država i tek tada može da ima i državne medije. I sve ostalo ŝto ima svaka uredna, pristojna i uređena država npr: policiju, pravosuđe, vojsku, razne agencije, REM, nezavisne a ne državne medije , stručnjake a ne polupismene primitivce , siledžije, karijeriste, lopove i mafijaŝe.Koji izigravaju policijace, sudije, tužioce, novinare, ministre itd. Kao u svakom cirkusu koji obavezno ima i krotitelja sa korbaĉem

  3. Opozicija misli da ce vuk odustati od parceta mesa koje mu je vec u celjustima, tesko .
    Bujke napravio dil na pocetku direktorske karijere , gradjani da udju u tor da placaju pretplatu( pre toga bila je buna za placanje naknade rts-u) ,a njemu direktorska fotelja dozivotno.

  4. Zagorka da ali je preletela Biljke nikad.Svi ga pamte po nije srp.ćutati.Ćuruvija bi ga se odrekao

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.