Početak kraja Vučićevog balansiranja: „Ako ne prihvati francusko-nemački plan, Srbija će biti viđena kao remetilački faktor u regionu“

Ostavite komentar


  1. Haha, pa toje odavno i Zapad to zna, ali nas puśta da se sami podavimo, zar to niste znali?

  2. Ma opušteno. Nisu oni više neki faktor. Duvaju se mnogo. Kosovo je srce Srbije! Živeo brat Vladimir Putin! Živeo brat Si! Živeo brat Lukašenko!

  3. Super! I dobro je da remetimo posao agresorima I okupatorima. A I brze cemo se okrenuti pravim prijateljima

  4. Sve mi se više čini da zapadni emisari u Srbiju dolaze sa jednim problemom, a odlaze sa dva.
    Ko je onda deo rešenja, a ko problema?

  5. Plan se moze prihvatiti samo pod uslovom da KIM ne bude clanica UN i da se formira prvo ZSO.

  6. Smanjenje ,,investicija“ iz zemalja EU će biti direktno proporcionalno krizi u zemljama iz koje investicije dolaze. Samo baš glup čovek misli da neće proizvodnja da se iseljava iz zemalja EU kod nas, čisto zbog ekonomičnosti, a resor ekonomije nema mnogo emocija kada je jeftina radna snaga na raspolaganju, a kamo li jeftini energenti, plus subvencije ,,investitorima“ od ulaganja u infrastrukturu, pa do subvencija po zaposlenom radniku. A koem nije jasno da EU NIKADA neće da primi Srbiju, Crnu Goru, Albaniju i S. Makedoniju u članstvo, taj živi u zemlji čaroliji gde žive jednorozi i vile.

  7. Neće oni izolovati Vučića nego Srbiju, a time i sve nas u njoj. Vučić se se snaći, ali ostali..

  8. Opet ultimatum.I nije bilo Vucica u 1 sv. ratu,a bogami ni u drugom.Nije ultimatum Vucicu,vec meni i mojoj deci.Nasoj Srbiji.Bio je Djindjic,Kostunica,Tadic….Srbiji samo stap i udri.

  9. Srbija je vekovima remetilacki faktor. Od drugog svetskog rata je, npr. za skoro ceo svet Amerika remetilacki faktor i…Sta cemo sad! To sto se oni prave ludi, hajde de, navikli smo. Ali zasto mi pristajemo na njihove ludorije? Umesto da prenosite njihove sulude izjave bilo bi bolje da se pozabavite resenjima za Srbiju. Sta mislite? Nije li to najvaznije u ovoj situaciji. Ako vec vi nemate petlju da se babite tim stvarima, pozovite nekog kompetentmog da pruzi narodu predlog- Kako se suprostaviti agresiji Zapada i njihovim ultimatumima.

  10. Svima kojima još nije jasno koliko je Srbija na lošem glasu iskreno želim da malo rasmisle o tome da li je logičnije to da je 50 država u krivu ili samo jedna.

  11. Srbija će biti viđena kao Belorusija, a kao slag na torti je to da se ne granici sa Rusijom

  12. 10 godina Vucic vodi politiku mira i stabilnosti u Regionu i na kraju Srbiju proglase remetilackim faktorom ?
    Svaka cast majstore !

  13. Tanja, samo da Vas podsetim da je isto tako jedan HITLER uspeo da prevari pola sveta da ratuje za njega… ako cete po Vasoj „logici“.. ..mozda je bio u pravu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.