Pod ovim uslovima se neće ići na izbore

Šta su se tačno dogovorili lideri Saveza za Srbiju na sastanku na Zlatiboru

Ostavite komentar


  1. Cenjena GOSPODO, postoji samo jedan nacin da se pobedi sns, a to je SVI ZA JEDNOG, bas kao i Musketari. Zato je vazno da svaki Musketar u svom gradu-opstini-selu-preduzecu-radnom mestu bude za pobedu. DO POBEDE Musketar SA

    1. Sviii u naaapad, ali bukvalno svi. Nemojte verovati ni Vucicu ni njegovim glasno govornicima. Samo sledite ono sto osecate i prezivljavate. Dali Vam je plata stvarno 500 evra , da li se otvaraju radna mesta a da zaposlj avaju kako On kaze 1500 do 2000 .Razmislite duboko razmislite pa sviii u naapd !

    2. Udaraju minuse botovi sns a placenici iz CG sa po 40 000 mesecno. Ovog puta svi ste na skeneru USA – NSA jer Vas Beogradski korpus POBEDNIKA gadja u pravo glavu. DO POBEDE MSA..

    3. SNS sa vucicem ce do Sv Djurdja 2019 odleteti sa vlasti u svim gradovima u Srbiji a naravno Vlada Srbije ce biti formirana kao prelazna do raspisivanja novih postenih izbora. DO POBEDE MSA.

      1. Normalno je da se sns i vucic moraju skloniti i to sto pre da narodu bude bolje. Nece proci niti godina dana a isti ovaj cirkus od sns i vucic ce se raspasti kao prah, jer jednostavno se kradje i korupcije toliko namnozilo u Beogradu i Srbiji da sam tvorac Av nije mocan da ih pipne jer bi se sve raspalo momentalno. Ali cim se lova podel oko proslave nove Godine gde je sns inkasirao 6 do 7 miliona eura samo za Beograd bice belaja. Vec se kolju uzajamno….DO POBEDE

  2. Nikako ne izlaziti na izbore bez uredjivanja birackih spiskova i novog izbornog zakona!! Jer ovaj mamlaz i velikoizdajnik koji nema vise od dvadeset pet posto birackog tela to i hoce!

    1. Bez ravnopravnosti u medijima kreće se sa 0:3 za poglavnika…prvo pred RTS, Hepi, O2 i Prvu dovesti 50-100 000 demonstranata na nekoliko dana i naterati ih da puste opoziciju u svoje studije…bez toga slaba vajda…oni će reći da oni imaju pravo zvati koga oni žele, a mi kažemo da nas 100 000 ima pravo stajati na ulici ispred televizije i vikati šta mi želimo…svi su zaboravili da je za vreme žalosnog Tadića sadašnji poglavnik non stop gostovao po televizijama pa je tako došao u priliku da osvoji vlast, a za vreme poglavnika niko ozbiljan iz opozicije nema priliku doći na TV…pa kako mislite osvojiti vlast

  3. hvalabogu, dozovite se pameti i ne izlazite na unapred pokradene i pod neravnopravnim uslovima održane izbore. tu leba nema.

  4. Da mi je samo znati, kojom hemijom da nateraju 50% apstinenata da izadju na izbore. Sudbinu gradjana odredjuje onih 25% dezurnih glasaca |SNS-a, ono ostalo podele satelitske stranke i postavlja se pitanje, cemu cirkus od izbora.

  5. Kako papazjanija sa Boškom Obradovićem i Đilasom plus ostalim koji nisu ni vredni pomena bilo šta očekuje ??? To nije nikakva protivteža sadašnjoj vlasti upravo suprotno. Stara lica , stare ideje , nema tu konstruktivnih stavova.

  6. Posto ovi lideri opozicije bas zele da se bave politikom ,a nisu se promenili na bolje i nemaju sta da ponude narodu osim rusenja Vucica,sto je po meni smesno u ovom trenutku,trebali bi da se edukuju kod profesora sa Fakulteta politickih nauka,pre formiranja saveza !

  7. Mogu nasi umni politicari sastaviti najbolji izborni manifesto, bez glasaca nece se promeniti nista. Politika radi politike ne moze biti cilj. U Britaniji gradjani znaju ko ih prestavlja u Parlamentu. Uzajamne veze su evidentne. Ako imate neki problem i obratite se svom parlametarcu, onda ce on postaviti pitanje u Parlamentu i traziti odgovor ili resenje problema. Vodja Laburisticke partije Dzeremi Korbin redovno, svake srede, “Prime Minister’s Questions” prenosi Terezi Mej pitanja svoje baze. Tako Korbin kaze Terezi “Janet from Scunthorpe asks…., ili Malcolm from Chorlton asks o problemima zeleznice”, koji je ovih dana bio aktuelan, kao i pitanja baze koja se odnose na nezaposlenost, univerzalni kredit, stanje NHS, Nacnalni zdravstveni servis, skolstvo i obrazovanje i druga zivotna pitanja, na koja dobija odgovore. Clanovi Parlamenta polazu racune bazi. Neaktivni clanovi Parlamenta ili ako su se ogresili o postojece norme mogu da bud opozvani. Kod nas je problem kako stici do glasaca i kako ih zainteresovati za politicki program. Znaju li i poznaju li nasi glasaci ko ih predstavlja u Skupstini? Ima li konsultacija sa bazom? Gledajuci kako se u Evropskim drzavama odvija predizborna kampanja stice se utisak da su gradjani dobro informisani i aktivniji. Kad ih cujete kako na TV komentarisu pitanja izbora stice se utisak da svi znaju sve. Poznato je kako je Obama od skoro anonimnog kongresmena iz Ilinoe potukao do nogu ratnog veteran i dugogodisnjeg kongresmena Makejna. U njegovu kampanju osim podrske demokratske partije i darezljivih donatora, ukljucili su se brojni mladi ljudu, koji su volonteski obavljali sve poslove, pocev od pozivanja, skromnih donacija, delenja materijala, odgovaranja na telefonske pozive, slanja imela. “YES WE CAN” orilo se na prepunim predizbornim mitinzima, kao da je pop koncert u pitanju.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.