Podrška Turskoj, ne Erdoganu

* Veze sa Turskom su i poslovne, trgovinske, pre svega. Teško bi bilo zamisliti lokalno zanatstvo ili trgovinu bez roba koje dolaze iz Turske, kaže za Danas Mehmed Slezović, univerzitetski profesor iz Novog Pazara *Podržali smo Tursku, turski narod i njihovo pravo da sami biraju svoju vlast, ističe za Danas Nazim Ličina, član Organizacionog odbora
NAŠA PRIČA - Kako je predsednik Turske "pomirio" zavađene bošnjačke stranke i političare

Ostavite komentar


  1. Osnovni problem se ogleda u, parafraziracu, recenici da vole Erdogana onoliko koliko Srbi vole Putina! A Madjari Orbana. Dakle, vecina gradjana Srbije voli diktatore, siledzije i auotkrate. To je razlog zbog koga ova zamlja mora propasti. I sve je manje onih koji bi mogli nesto da promene.

  2. U svakom pogledu podržavam skup Bošnjaka u Pazaru i strašno mi smeta kada neko govori o demokratiji a podržava pučiste i vojnu huntu. Ipak, mogla se pojaviti, kako su organizatori obećali, makar minijaturna zastavica Srbije, čisto da se zna gde se skup održava – ovako???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.