Pogledajte spisak novih ministara

Ostavite komentar


  1. 30 ministara,ko ce da plati njihove debele plate?ni Rusija koja je ogromna nema tolike ministre.Nemacka koja je bogata ima 12.sta je to sa nama?zar opozicija nema nikakvih argumenata da ovo pljackanje ne zaustavi.kolike dane provodi av u njujorku,a sve to placa jadan narod za koji kaze malo je 40 rada u nedelji.sta je sa intelektualnom elitom, zar nevide gde mogu njega av da argumentovano zgrabe za vrat.kakvo je to drustvo postalo a i mediji?uzas!

  2. VLADA NIKADA VEĆA I NIKADA GORA

    Vladu koju formira mandatar Vučević sastoji se od 31 ministra. Ova Vlada biće najbrojnija u Evropi, možda i svetu, a šta će tadit? Predpostavka je da će raditi isto ono što su radile i prethodne ade, ništa samo će aplaudirati predsedniku i popravljaće brojno stanje oko njega, klimaće glavom, aplaudiraće iz prvog reda .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.