Pogrešno je slepo verovanje u ljude poput Škora

Bivši šef Jankovićevog medijskog tima za Danas

Ostavite komentar


  1. "Pomoć prilatelja" Veljkovića, je kontrapoduktivna po Jankovića. Da nešto ne štima u PSG-u već duže vremena nije tajna. Janković se po svemu sudeći slabo snalazi u novoj ulozi. Građani će na narednim izborima najbolje proceniti ko je u pravu Janković sa "prijateljima" ili Škoro.

  2. Tacno je samo da Jankovic pravi toliko nepromisljenih poteza i gresaka da je time potvrdio da nije sposoban za bilo koju javnu funkciju.

  3. Neki pokusavaju malo da ublaze svoje izjave, ali sustina je ista. Jankovic je razocarao najblize saradnike, izdao njihovo poverenje… pitam se, sta bi sa onima koje cak i ne poznaje, nama, narodom?

  4. Ceo PSG sada hoće da svali krivicu na Škora i na sve one koji su napustili pokret da je problem bio u njima, a i ne priznaju izjavu Škora da je pokret privatizovan od strane Jankovića i njegove supruge. Izjava Škora je na mestu i svi veruju njemu jer su shvatili da je Janković prevarant.

  5. Dobro botovi, zar vam nije dosadilo vise da lupetate gluposti?! Oćigledno je da vam je PSG najveća pretnja i treba da vas je strah jer će se vlast neminovno promeniti a onda će na dnevni red doći vaša nedela a bićete predstavljeni i poimenice, da svi znaju ko su te ljudske gnjide bez morala i časti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.