Pokazivanje ljudskog ili pravog lica vlasti

Oprečna reagovanja na snimak u kome se smeje direktor Kancelarije za KiM

Ostavite komentar


  1. Iskreno ja sam se slatko ismejao gledajuci ovaj snimak.Normalna reakcija ljudi na nenadanu salu i to nema nikakve veze sa politikom,a ponajmanje sa nekakvim ponizavanjem zena ili uplitanjem resavanja problema na KiM kako cinicno i maliciozno pokusavaju to da predstave neki salonski tviter politicati poput Sase Jankovica.Pa koliko se secam on je licno u nekoj emisiji na televiziji ponizio voditeljku nekakvim seksistickim upadicama.

  2. Opozicija se hvata za potpuno pogrešne stvari. Umesto da pita kako to da ista plata u eurima sada vredi osetno manje nego pre pet godina, zašto se štedi na uništavanju komaraca (rezultat: desetine mrtvih, stotine „preživelih“ sa ko zna kakvim posledicama – o tome se ne piše ništa) i sličnih konkretnih stvari. Zašto ne naprave aplikaciju koja će za svaku penziju da pokaže koliko je do sada oduzeto – bez namere da se ikada vrati…

  3. Nije ismevao rađanje dece, već se nasmejao na dvosmislenu rečenicu koja mu se potkrala. U suštini, ispao je džek, nasmejao se na svoju grešku i to je to

    1. Nije izrekao dvosmislenu rečenicu nego glupost i nije mu prvi put, A ni zadnji verovatno. Inače nam se naprednjaci slatko smeju u lice.

    2. Никада ни један билмез не може да испадне Џек. Тако и овај несрећни носилац дипломе дивљег правног факултета није испао никакав Џек већ бездушни лицемер кога не дотиче судбина сопственог народа.

    3. То „слатко“ смејање је у најмању руку дегутантно. И начин на који се човек смеје доста говори о њему самом.

  4. Koliko je smeh bio sladak režimu vidi se i po muku režimskih medija. Bitnije od svega je koja je služba poslala poruku Vučiću ovim snimkom starim 3-4 god.

  5. Napadaju coveka za glupost! On niti je ismejavao radjanje dece, niti bilo sta lose rekao! Covek se vrlo lepo nasmejao kada je shvatio da je to bila dvosmislena recenica! Covek se toliko zalaze za taj narod, da je stvarno mizarno ovako ga ismejavati!

Ostavite komentar


Politika

Za Kragujevac - Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu? 10

Za Kragujevac – Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu?

 Prošle nedelje FK Radnički iz Kragujevca je trijumfovao na evropskoj fudbalskoj sceni protiv barskog Mornara ali mnoge Kragujevčane boli što je taj uspeh ostvaren u Leskovcu a ne na „Čika Dači” u Šumaricama. Tim povodom, tokom vikenda reagovala je i opozciona odbornička lista u gradskom parlamentu Za Kragujevac - Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.