Pokrenuta peticija za poništenje odluke o proglašenju Vučića za počasnog građanina Gornjeg Milanovca

Ostavite komentar


  1. Koliko je para Pavle aktivista dobio za ovu sramnu peticiju ili ćemo saznati ili nikada nećemo.

  2. Dovoljno je samo pročitati ime Pavle Brković i svima je jasno koji je cilj ove peticije i ko stoji iza nje.

  3. U peticiji se zahteva od predsednika opštine Gornji Milanovac Dejana Kovačevića da objasni šta je uradio u proteklih sedam godina a sve što je presednik opštine uradio uradio je uz pomoć i podršku presednika Vučića.

  4. Treba pokrenuti ujedno i peticiju ko je za proglašenje Vučića za počasnog gradjanina pa da vidimo rezultate.

  5. Ne treba zaboraviti na istorijske ličnosti poput vojvode Živojina Mišića i uručivanje titule počasnog građanina treba biti zasnovano na zaslugama, a ne političkim motivima.

  6. Bahatosti SNS-a nema kraja. Najniži talog našeg društva. Što pre ih se rešiti.

  7. Dali se mi stvarno bavimo ovakvim stvarima zar nema nista prece o cemu treba da razmisljamo.

  8. Ne mogu da verujem! Botkovićke se odmah probude samo na prezime Vučić! Nije ni čudno, da vam tako dobro ide!:)

  9. Treba da proglase Evropsku uniju za počasnog građanina jer sve što je izgrađeno u Srbiji je finansirala Evropa

  10. Dovoljan je samo jedan bus milanovačkih sendvičara pa da ispune sve botovske komentare.Neka neko kaže da li bi i jedan od predlagača za počasnog građanina,na izborima sa svojim imenom i prezimenom, mogao biti samo član,jednog kućnog saveta.?!Ne bi mogao biti,ali zato može da bude ,vodeća funkcija u opštini!Da bi zadržali funkcije koje im po svim kriterijumima ne pripadaju,kaljaju ugled i ime jednog Vojvode Mišića!

  11. Au ljudi kojim se glupostima bavimo, kiga interesuje ovo da se bavimo sa peticijom, to interesuje samo neke ljude koji nemaju šta da rade u svojim životima

  12. aca
    17. aprila 2023. u 15.43
    Ne treba zaboraviti na istorijske ličnosti poput vojvode Živojina Mišića i uručivanje titule počasnog građanina treba biti zasnovano na zaslugama, a ne političkim motivima.

    I prethodna vlast je brže-bolje nazvala bulevar po Zoranu Đinđiću, a istorija još nije ni pola istine o njemu otkrila.

  13. I šta sad? Vučić će da se nasekira što će neko da mu uzme priznanje? PA nije ga tražio niti mu je bitno jer radi za sve ljude

  14. A pocasni doktorati? Zar to nikome ne smeta? Jedan u Rusiji i jedan u Azerbejdzanu, onako na lepe oci.

  15. Ceo narod zna da AV nije ni za crno ispod noktiju vojvodi Živojinu Mišiću! Zato peticija ima smisla.

  16. Narod u svom ogledalu vidi njegov lik. Prema tome, vole ga,makar ih i silovao.
    Cudo od primitivizma.

  17. Ja bi da ga predlozim za pocasnog gradjanina Padinske Skele. Gde da posaljem aplikaciju?

  18. Moj komentar nikad nije prošao u njihovim opskurnim tabloidima, a ovde botovi dominiraju iako Danas važi za medij koji im nije naklonjen.

  19. Bilo bi lepo da nas obavestite koliko je skupljeno potpisa.Setite se da su u laži kratke noge.

  20. Ako je Vucic postao pocasni gradjanin zbog kanalizacije bilo bi fer i posteno da i vodoinstalateri postanu pocasni gradjani Gornjeg Milanovca zbog hiljada instaliranih wc solja.

  21. Predlažemo da ga naša MZ proglasi za najviše priznanje! (selo doslovno razvaljeno, naknada za zemlje, kuće, voće.. SVE NA SUDU)

  22. Hahaah Koliko glupavih komentara od botova sto moraju da komentarišu samo zato sto su dobili posao neki smrdljivi od stranke…jel vas bude bar malo sramota dok ovo pisete ?

  23. Najveći problem ovih što ga vole, je to što ne mogu da podnesu, da ima i nas koji, ne da ga ne volimo, nego nam se smučio za dva života… Da ne pominjem činjenicu, da „oni“ i ne znaju zašto ga vole, a „mi“ odlično znamo zašto nam se SMUČIO…

  24. Deset godina njegove vladavune od priznavanje Kosova najveći kriminal i korupcija uništenja EPS a Jovanjica Krušik Sava mali otete penzije partisko zapošljavanje iseljavanje mladih napuštanje Srbije i mnogo toga zla koji je naneo Srbiji.

  25. Dobro je da se neko setio da pokrene bar peticiju.
    Inace smo bas strugali po dnu da izbacimo na vlast ove sad. Valjda nemaju srama ni malo, a toliko su neuki da uopste i ne vide koliko je lose sve sto rade.

  26. Sledeci predlog ce biti da se Vucic proglasi za Marsala.Posle toga mocicemo za sve da se zalimo marsalatu!

  27. Koliko počasnih botova čita Danas! Tačnije – ne čitaju oni ništa nego su na počasnom zadatku. Najbolji mi je počasni bot koji pita koliko je para dobio aktivista za ovu peticiju?! To je ujedno i odgovor zašto njegov počasni šef nije počasni gradjanin.

Ostavite komentar


Politika

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto 10

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto

Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da se kompletna izvršna vlast Srbije, kampanjom na društvenim mrežama "5 zelenih činjenica o projektu Jadar", uključila u direktnu agitaciju za ostvarivanje interesa jedne strane i privatne kompanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.