Pokret „1 od 5 miliona“: Hoće li biti i proširenog izdanja „bele knjige“ SZS-a?

Ostavite komentar


  1. Nama treba da smenimo ovu vlast bilo kojom vlascu, nebitno Djilas, Jeremic, … A onda tek na narednim izborima u malkice normalnijem okruzenju da izadju pravi pokreti gradjana koji ce se kritikovati tu vlast i spremati se za naredne izbore. Jer normalan pokret u ovok momentu sa ovim medijskim mrakom i poludiktaturom nemaju sanse da isplavaju.

    1. Koji „medijski mrak“?Sećaš li se ti 2012? Ni jedan mdiji SNS nije imao, ni pisani, ni elektronski, pa vas otresli kao dete šljivu. Da vi sada imate samo jedan pisani i jedan elektronski mediji, opet imate više nego što su oni imali.

      1. Ja se sećam 2012, a pamtim i malo duže. Zato znam da lažeš sad, kao što ste lagali otkad postojite na političkoj sceni. A kad god ste bili u prilici, uz laganje ste i krali, pa i ubijali.

  2. Da se javim mladim Vucicevim jurisnicima, a i redakciji Danasa, Dobro sam, hvala na interesovanju. Ovo je verovatno znak da mi politicko delovanje ide u dobrom pravcu, a i rejting je ocigledno visok cim „skojevke“ udaraju bez najave. Jedino mi smeta sto pitanje za Jeremica, Djilasa, niti imamo bilo kakve veze, niti ih smatram merodavnim za davanja saopstenja o mom radu i zivotu. Pozdrav za „skojevke“ i sreca je za ovo drustvo sto se vi necete DOCEPATI bilo kakve vlasti, mislim da bi onda cak i ja zalio za Vucicevoj eri. Redakciji porucujem sa ocekujem poziv da dam odgovor na ovaj mucki napad, mislim da toliko zasluzujem jer se nalazim u sred, mislim, uspesne kampanje za lokalne izbore.

  3. Prvo su s jadnim opravdanjem požurili na izbore, pa pošto nisu uspeli da razbiju i podele SZS po tom pitanju, sad pljuju po njima sa starom, glupom i krajnje podmuklom pričom o tome kako su svi isti. Ako je dosad i bilo nekih sumnji, mislim da je sad jasna uloga ovih prevaranata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.